Gönderen Konu: Camlardaki kütürtü sorunu  (Okunma sayısı 2153 defa)

Çevrimdışı jackhal

• gri olmasın da...
    • Profili Görüntüle
Camlardaki kütürtü sorunu
« : 20 Şubat 2012, 11:09:33 »
Şimdi suç arabanın değil buzlu günde yanlışlıkla camı indiren bende. Sonra ertesi gün baktım şoför kapısındaki cam en aşağıya indikten sonra kütür kütür aralıksız ses geliyor, en yukarı kaldırdıktan sonra camın kaldırma işlemi bitince kütürtü başlıyor. Motor çeviriyor. Sorun ne olabilir. Bazen kaldırmıyor elimle yardım ediyorum. Bir de arka sol kapının da motoru çalışıyor ama camı bazen indiriyor bazen indirmiyor, bazen sabah bir geliyorum arabanın yanına cam yarıya kadar inmiş kendi kendine.. Sorun ne olabilir. Maliyet ne olabilir. Elektrikçiye mi kaportacıya mı yoksa krikocuya mı gitmeliyim.. Saygılar sevgiler...

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
Ynt: Camlardaki kütürtü sorunu
« Yanıtla #1 : 20 Şubat 2012, 11:27:26 »
elektrikçiye ya da döşemeciye git, sanırım ses halatlardan geliyor

Çevrimdışı falconxtc

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf 1.4 TSI Comfortline
« Yanıtla #2 : 20 Şubat 2012, 11:30:13 »
Öncelikle geçmiş olsun. Tam olarak bilmemekle birlikte sanırım cam kaldırma krikosunun dişlerinde bir sorun oluşmuş olabilir. Bir iki diş düzleşmiş ise sizn anlattığınız sorunlara benzer olaylar olabilmekte. Bence cam krikosunu göstermenizde yarar var daha bilgili olan arkadaşlar sanırım sizi daha iyi yönlendirecektir.

Çevrimdışı emrah_akkas

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 20 Şubat 2012, 15:15:03 »
%90 halatlardan benim başıma da geldi birde halatları tutan plastik parçalar var eğer onlardan zedelenen olduysa da yapar en doğrusu camcıya gitmen...