Gönderen Konu: Türkiye'de LPG marka istatistiği ve Volkswagen  (Okunma sayısı 24843 defa)

Çevrimdışı ogretmen_ankara

• 2001 Golf Comfortline Red
    • Profili Görüntüle
Ynt: Türkiye'de LPG marka istatistiği ve Volkswagen
« Yanıtla #14 : 20 Şubat 2012, 17:43:40 »
keske benzin ucuz olsada kimse lpg kullanmasa
:tamamdir

Çevrimdışı golf_4

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Audi A3 S-LİNE
« Yanıtla #15 : 20 Şubat 2012, 17:46:18 »
bu ülkede zihniyet değişmedikçe benzin düşmez aksine çıkar..

lpg olayına gelince ben atiker de kullandım aslında kullanamadım her hafta ayara gıtmekten usandım rolantıde sapıtıp duruyordu en sonunda 1 ay evvel BRC ye geçtim kurtuldum

bence ikisinin arasında daglar kadar fark far
Vorsprung Durch Technik

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 20 Şubat 2012, 17:47:57 »
Atiker in sunduğu kurtlar vadisi pusu devam ediyor...Sağlam reklam, ucuz fiyat...Ama pek de sorun yok

Çevrimdışı golf_4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 20 Şubat 2012, 17:49:53 »
sende yoksa ne mutlu sana ben yılmıstım artık hatta burdakı bır kaç arkadas bılır lpg beynını soktum attım evde bır koseye 30 000 km benzinle gezdim
Vorsprung Durch Technik

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 20 Şubat 2012, 17:50:26 »

lpg olayına gelince ben atiker de kullandım aslında kullanamadım her hafta ayara gıtmekten usandım rolantıde sapıtıp duruyordu en sonunda 1 ay evvel BRC ye geçtim kurtuldum

Bence montaj farkı, kendini usta sana kasaplara denk gelmemek lazım...prins ve telefex haricinde hepsinin aynı olduğunu düşünüyorum 3 aşşağı 5 yukarı
« Son Düzenleme: 20 Şubat 2012, 17:52:58 Gönderen: ogretmen_ankara »

Çevrimdışı golf_4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 20 Şubat 2012, 17:54:56 »
bence kalıte farkı

brc nın ecu sundakı ince ayarlar atikerde yok halada yok zaten burda lpg sıstemlerını cok ıyı bılen arkadaslar var onlar daha ıyı acıklar ..enjektorlerı de atıkerden cok daha ıyı

herneyse memnuniyetiniz varsa bu urunden mesele yok o zaman ...benım şahsi fikrimdir sadece
Vorsprung Durch Technik

Çevrimdışı SameTrb

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 20 Şubat 2012, 19:14:54 »
Reklam diyorsunuz ama bunu yayınlayan prins in kendi sitesi
demek ıstedıgım atıker cok cok  kalıtelı olmamasına rağmen en fazla  tutulan marka olarak gorunuyor sebebı ıse bence reklama yatırım yapması
ama benım kulladıgım okcan marka lpg yı  ben de 2 ay oncesıne kadar duymamıstım arastırdım 1400 tl ye takılıyormus şuan cok memnunum 2 ay once kesınlıkle taktırmazdım ama bugun taktıracak olsam prıns okcan ve brc arasında dusunurum
bırde usta farkı varmıs herkez aynısını dıyor ama ben anlamıs degılım nasıl fark oluyor dıye

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 20 Şubat 2012, 19:40:15 »
demek ıstedıgım atıker cok cok  kalıtelı olmamasına rağmen en fazla  tutulan marka olarak gorunuyor sebebı ıse bence reklama yatırım yapması
ama benım kulladıgım okcan marka lpg yı  ben de 2 ay oncesıne kadar duymamıstım arastırdım 1400 tl ye takılıyormus şuan cok memnunum 2 ay once kesınlıkle taktırmazdım ama bugun taktıracak olsam prıns okcan ve brc arasında dusunurum
bırde usta farkı varmıs herkez aynısını dıyor ama ben anlamıs degılım nasıl fark oluyor dıye

Evet ben yanlış anlamışım reklamı, dediğin konuda haklısın...İşçilik herşeyde önemli, illaki lpg montajında da farkediyor.

Çevrimdışı salihsefa

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 21 Şubat 2012, 03:28:58 »

mesela, manifold a açılan deliğin çapının parçalarla tam uyumu arada boşluk kalmaması 1. etkenmiş lpg montaj işçiliğinde  ;)
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

Çevrimdışı erdem325

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 21 Şubat 2012, 03:39:35 »
mesela, manifold a açılan deliğin çapının parçalarla tam uyumu arada boşluk kalmaması 1. etkenmiş lpg montaj işçiliğinde  ;)

bir de o manifoldu aractan sokmeden delen okuzler var..

Çevrimdışı SameTrb

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 21 Şubat 2012, 09:21:31 »
bunu bılmıyordum mesela 
bugun yasadıgım bır sorunu anlatayım bakalım ne dıyeceksınız
lpg yı fullemıstım 115tl   30 tl lıkte benzın almıstım
380 km fln yaptım gosterde 1. kademede yanıyordu tekledı benzıne gectı rampadan kaynaklanıyor dıye dusundum sonra ılerleyınce benzıne cektım tekrar lpg yıne 1. kademede yandı 1-2 km gıttım tekrar lpg bıtmıs gıbı benzıne cektı sonra gıttım depodakı gostergeye baktım ceyrek depo lpg var sızce neden kaynaklanır

Çevrimdışı ferhattasdemir

• Eksantrik sübap açar, motora benzin kaçar :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 21 Şubat 2012, 10:26:30 »
valla forumdaki bi arkadaşda da öyle bir sorun vardı. onun aracı da uzun yolda 80 90 giderken gaz olmasına rağmen benzine geçiyordu.

termostatı bozuk çıktı. senin hararet göstergen kalkıyor mu 90 a. yoksa 60 70 ler de mi duruyor. burayı bi oku. onun termostatı değiştirince düzeldi sorunu.
Eksantrik sübap açar, Motora benzin kaçar
Çok zorlama kelebeği, Araba altından uçar... :)

Çevrimdışı ferhattasdemir

• Eksantrik sübap açar, motora benzin kaçar :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 21 Şubat 2012, 10:31:43 »
konu ile ilgili olarak da Kurtlar Vadisi'ndeki reklamın çok büyük katkısı oldu atiker konya da olduğu için sırf kurtlar vadisinde reklamı çıkıyor diye taktırmaya gelenleri çok duydum ama asıl neden diğer kitlere göre 500 tl ucuz olmasıdır kardeşim. hepsi aynı fiyat olsun bakalım taktrırır mı millet atiker. bizim milletimiz aynı ücretli ürünlerden illaki ithal olanını tercih eder. eh haklılarda kalite varsa eğer...

bazı araçlarda tutmadı mı tutmuyor. benim bi arkadaşın focus unda da 6 ay 1 yıl gibi bir sürede sürekli regülatör değiştiriyorlardı garantiden. 3 4 değişimden sonra düzeldi ama ne yaptılar bilemiyoruz artık...
Eksantrik sübap açar, Motora benzin kaçar
Çok zorlama kelebeği, Araba altından uçar... :)