t
bu halde araba en fazla 6 ay kullanılır sonrasında satılır. Ama sen arabayı görsellik için değilde amaç için aldıysan bu tip yay kesme, haddinden büyük jant lastik takma, kamber verme hareketlerini arabaya yapmazsın yapamazsın.
İzmirde aylık kabaca 1000km yolum oluyor. Arabamı seviyorum, bakımlarını eksiksiz yapıyorum, 1600 lira verdim kasko yaptırdım. bu kadar parayı jant-lastik-yay olayında kullansam arabam 600km tık demeden çerkezköye gelirmiydi ? Sanmıyorum.
2007 model caravellem vardı onada aynı şekilde davrandım sırasıyla 18 ve 19" jant lastik taktım yay vardı 4yıl kullandım ki Turizm işi yapıodum genelde 8kişi biniyordu arabaya
ventolarıda aynı şekilde kullanıyorum, tamamen kişisel zevke bağlı hee doğru söylüyorsunuz belki sizin alt takım 50bın km gider benım 40bın km oda öle olsun napayım ben zevkime bakıyorum görsel güzeliğe bakıyorum.. ayriyetten uzun yol falan olayında da dediğiniz gibi bakım yaparsanız coilli jantlı arabada her yere gider
misal benım gibi. jantlı yaylı araba şurdan suraya gidemez'e getirmeyelim konuyu
tık demeden safranboluya gittim geldim Gerede-eskipazar arası komple kar ustunde geçti 40-60km arasında i mesafe