satılıkta ya mk2 yada mk1 almak istiyorum
Alıntı yapılan: STAK67 - 21 Şubat 2012, 17:36:42aylardır soracağım unutuyorum senin panjurla kaput arası neden yamuk duruyor ?kaputmu ezik panjurdamı sıkıntı var ?Abi Benim Panjur Bana Aşağıda Gibi Geliyordu Zaten Tam Oturmuyor Yerine Ama..
aylardır soracağım unutuyorum senin panjurla kaput arası neden yamuk duruyor ?kaputmu ezik panjurdamı sıkıntı var ?
Stakk maşallah kazasız belasız senin babada karlık parçalayınca kesin vazgeçmişsindir
hemde kaç tane be kardesim
İnşallah Da Bence Ventodan Vazgeçme.. Şahsi Fikrim Tabi Bu Benim.. Zevkler Ve Renkler Tartışılmaz Ama.. Abi Benim Panjur Bana Aşağıda Gibi Geliyordu Zaten Tam Oturmuyor Yerine Ama..
belli olmaz ya belki bunun yanına alırız bi mk1 yaz bi gelseydi
Sen Benim Mk1 i Görmedin Dimi Bide Beyaz Mk1 Var Dükkanın Önünde Yaklaşık 3 Yıldır Duruyor.. Hurdalık Oldu Güzelim Araç.. Motorda Sıkıntı Yoktu En Son Ama..
gelip bakıym bi ara
Bak Bugün Fotolarını Çekip Konu Açacaktım Unuttum.. Kaportasına 2Bin İstemişlerdi Boyayla 3Bini Bulur.. Motorda Hiçbir Sorun Yoktu Ama 4 Senedir Duruyor Çalışmadan Lastikleri Söktük Takoz Üstünde Duruyordu Ama Mecburen Çıkarmışlar Disklerin Üstünde Duruyor İşte.. Parça Sökülme Olayı Yok Ama Hiç.. Amcanın Araba.. Satabilirimde..
geleyim görüşelim o zaman bi uğrarım yanına geldğimde
bizimkide alt takımı yapıldı derken ufak bi kaza sonucu yine ön tampondan olduk ön tamponu yaptırırkende arka tarafa bi çeki düzen vericez inşallah işlemler başlayınca fotolayıp paylaşırım