Gönderen Konu: Aksa Oto Kayseri Tebrik  (Okunma sayısı 13498 defa)

Çevrimdışı nesquik

• Profili Görüntüle
Ynt: AKSA OTO KAYSERİ TEBRİK
« Yanıtla #14 : 18 Nisan 2011, 19:09:05 »
bende aslen kayseriliyim ama ailem kozaklıda oturuyor, hatta yıllardır kozaklıda otururuz. sülalenin geri kalanı kasyeride hep, sanayi işi için felan sürekli kayseriyi kullanırız. sizin bu ustayı bu kadar met etmeniz dikkatimi çekti. yaza trigeri değişmeyi düşünüyorum, kısmt olursa tavsiye ettiğinix yere giderim vede sizinlede tanışıp bi çay içmek isterim.
Bir GOLF görürsün<br /><br />Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

Çevrimdışı mehmet.nazlii

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 19 Nisan 2011, 19:15:18 »
insallah elımden geldıgınce yardımcı olmak ısterım bana faydası olmas met edermıyım sizce ?

Çevrimdışı eray6r

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 24 Temmuz 2011, 21:13:50 »
Adına sevindim hala böyle saygın insanların bu işte olmaları sevindirici...

Çevrimdışı scream_atp

• Polomun deposuna rakı koydum nrde ulan ferrari ddi
    • Profili Görüntüle
Ynt: Aksa Oto Kayseri Tebrik
« Yanıtla #17 : 18 Şubat 2012, 21:59:13 »
bende aracımı oraya goturuyorum cok memnunum tavsıye ederm herkesee

Çevrimdışı alyekrm

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 18 Şubat 2012, 23:19:14 »
bende aksaya gıdıyorum hatta forumda gordukten sonra gıtmeye basladım gayet memnunum

Çevrimdışı 61TS061

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 19 Şubat 2012, 23:27:18 »
benim aracın ön iki tekerlek bilyası bozulmuştu.300 tl fiyat çektiler bana.Bir daha da gitmedim.
« Son Düzenleme: 19 Şubat 2012, 23:27:50 Gönderen: 61TS061 »
VW BORA 2000 1.9 TDİ COMFORTLİNE

Çevrimdışı alyekrm

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 20 Şubat 2012, 23:19:08 »
benim aracın ön iki tekerlek bilyası bozulmuştu.300 tl fiyat çektiler bana.Bir daha da gitmedim.
baska bı yerde ne kadara yaptırnız pekı ?

Çevrimdışı 61TS061

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 20 Şubat 2012, 23:46:36 »
benim cliom vardı eskiden.onu götürdüğüm bir ustam vardı.VW alınca dedim bu işin ustası farklıdır bir VW ustası daha iyi olur düşüncesiyle.Dediğim fiyatı alınca döndüm eski ustama.zaten basit bir iş bilya işi.Abs sensörüne dikkat ettiğin zaman olay bitiyor.50 tl den 100 tl parçaya 50 tl de ustama verdim.150 tl ye bitirdim işi.hemen aksa nın iki sokak arkası bahtiyar oto.Murat usta var orada çok ahlaklı birisi 28-30 yaşlarında tavsiye ederim.Kazık atmaz temiz iş yapar.Kendisinin de polosu vardı zaten VW ye yabancı değil.Arabanın mazot ve hararet göstergesi bozuldu geçen.Bizim usta beni elektrikçiye yönlendirdi.Ama adam anlamadı.ben de başka bir VW tamircisine götürdüm mecburen cihaza bağlattım aracı.Arızayı tespit ettik.kablolarda kopukluk ya da oksitlenme gösterdi.Volkskay oto.Sühadan girdiğinizde ileride solda.Adam bana 300 ile 600 tl arasında masraf olur deyince tepem attı.Anlayacağınız Kayserideki VW ustaları(benim gördüklerim) aynı yetkili servis usulü pahalı çalışıyor.İşçilikleri iyi olabilir ama çok kazık malesef >:( Arkadaş benzinli polosunun motorunu 1200 tl ye yaptırdığını söylemiş.Normal fiyatı o zaten ucuz değil yani.3000 tl ye dizel motorlar revizyon görüyor.Geçende arkadaşın 1.6 16v benzinli astrasının motorunu 1250 tl ye yaptırmıştık.Benzinli motorun rektefiyesi çok abartılı rakamlar tutmaz.dizel ise vay haline.
« Son Düzenleme: 20 Şubat 2012, 23:53:37 Gönderen: 61TS061 »
VW BORA 2000 1.9 TDİ COMFORTLİNE

Çevrimdışı alyekrm

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 22 Şubat 2012, 07:46:46 »
benim cliom vardı eskiden.onu götürdüğüm bir ustam vardı.VW alınca dedim bu işin ustası farklıdır bir VW ustası daha iyi olur düşüncesiyle.Dediğim fiyatı alınca döndüm eski ustama.zaten basit bir iş bilya işi.Abs sensörüne dikkat ettiğin zaman olay bitiyor.50 tl den 100 tl parçaya 50 tl de ustama verdim.150 tl ye bitirdim işi.hemen aksa nın iki sokak arkası bahtiyar oto.Murat usta var orada çok ahlaklı birisi 28-30 yaşlarında tavsiye ederim.Kazık atmaz temiz iş yapar.Kendisinin de polosu vardı zaten VW ye yabancı değil.Arabanın mazot ve hararet göstergesi bozuldu geçen.Bizim usta beni elektrikçiye yönlendirdi.Ama adam anlamadı.ben de başka bir VW tamircisine götürdüm mecburen cihaza bağlattım aracı.Arızayı tespit ettik.kablolarda kopukluk ya da oksitlenme gösterdi.Volkskay oto.Sühadan girdiğinizde ileride solda.Adam bana 300 ile 600 tl arasında masraf olur deyince tepem attı.Anlayacağınız Kayserideki VW ustaları(benim gördüklerim) aynı yetkili servis usulü pahalı çalışıyor.İşçilikleri iyi olabilir ama çok kazık malesef >:( Arkadaş benzinli polosunun motorunu 1200 tl ye yaptırdığını söylemiş.Normal fiyatı o zaten ucuz değil yani.3000 tl ye dizel motorlar revizyon görüyor.Geçende arkadaşın 1.6 16v benzinli astrasının motorunu 1250 tl ye yaptırmıştık.Benzinli motorun rektefiyesi çok abartılı rakamlar tutmaz.dizel ise vay haline.
anladım pekı soyledıklerınızı goz onunde bulunduracagım teşekkurler