Umut kardeşim ben ikisinide kullandım Şuan Pacific jantlarına geçtim merak ettiğin herşeyi cevaplayabilirim.
Öncelikle Pacific Comfortline dan düşük bir donanım fakat seri sonu oldugu için ve satışların arması amaçlanarak bikaç dokunuş yapılmış.
Amerikada GTI ların üzerindeki jant bizde pacific jantı olarak satıldı yani düşük paket jantı değil tam tersine GTI jantıdır.
Aralarındaki farkları söylemek gerekirse
-Comfort jantı az bişey daha konforludur yanakları büyük oldugundan
-Comfort jant ile ş.içi 0.5 litre daha az yakıyordum (taban 195 oldugundan)
-Yol Tutuş olarak 16 Pacific jantı ile 205 taban lastikler ile çok iyi yol tutar diye geçinen Focus tan bile iyi sürüş dinamklerine sahip olur.ikisinide Kullandım ve kesin ve net olarak söylüyorum.
-Comfort jantı geniş virajlarda sıkıntı yaratıyor yüksek yanakların üzerine yıgılıyor araba ve size zorlama şansı bile bırakmıyor çünki ciddi anlamda yana yatıyor.
-Arkadan bakınca Comfort jantları arabayı biraz nazik ve zayıf gösteriyor(ki en mutsuz oldugum şeydi) 205 taban ile Pacific jantları ise çok daha heybetli ve
spor duruyor.
-Sonuç:Comfort jantları 16 olsa değiştirmezdim ama 15 biraz fazla sade yapıyor arabayı 16 Bbs Pacific Jantlarına eskiden beri hastaydım o yüzden değiştirdim açıkçası çokta memnunum orjinal jant olmasına ragmen ooo hayırlı olsun çok güzel olmuş diyenler bile oldu sadece ben değil genel anlamda en begenilen Golf jantı diyebilirim.Altta arabamın 2 fotosunu yayınlıyorum Comfortline ve Pacific jantlarıyla karar senin.