Maaşşalahh çok begendimmm bu jantlardan bi takımda bana lazım:=)
Maşallah kardeşim araçta fotoğraflarada 10 üzerinden 15 veriyorum Sağına soluna baktım fotoğraflarda gözüktüğü kadarıyla arabada amele tarzı modifiye falan yok herşey yerli yerinde mükemmel tek eksiği alçaltılması gerekiyo bide apaçi olmamak şartıyla güzel bi jant koyuldumu tadından yenmez farlar arabanın rengine çok iyi uyum sağlamış
Araç Sade ve Şık..Aramıza hos geldın kardesım..Sana tek tavsıyem ne yaparsan yap aracına ama bu Sadeliğini koru
normalde angel far düşünmüyodum bu arabadan sonra düşünmeye başladım Maşallah Allah kaza bela vermeisn çok güzel bir araç. Sade ve Şık
kan akıttınmı arabayı alıdıktan sonra kırmızı araban dikkati enerjiyi toplar kazasız belasız sürüşler Maaşallah
allah nazarlar dan saklasın allah kaza bala vermesin erci ye katılıorum fazla dolastrma o arabayı allah korusun diyorum basıma geldi tavsiyemdir
hoşgeldin ibrahim kardeşim. güzel araç allah nazarlardan saklasın. sana kapalı garaj şart ve aracı biraz basarsan tadından yenmez. şöyle güzel ofsetli bir jant takımı seçimi ile dahada güzel olacağını düşünüyorum. her zaman sade ve orjinalden uzaklaşmamanı tavsiye ederim.
maşallah şahane duruyor ..bu renkte boraya çok yakışıyor ,güle güle kullan ..
allah kaza bela vermesin araba cok temiz rengi cok güzel