Bendeki golf merakı küçüklükten kalma 4 sene önce 1,6 comfortline vardı özel nedenlerden sattık sonra 4 ay önce bunu aldım çok aradım dediklerin çok dogru tek kapı olmasıda satarken bı dezavantaj ama binici biri olduğum için gözüme daha hoş geliyor aracın herşeyini bilirim ama teknik konularda yabancılık çektim çünkü daha önceki 1,6 dı hatta bana yakıt oalrak 1,6 dan daha tasarruflu geldi 4 5 gün snra 120 bin bakımına girecek en ufak ayrıntısına kadar yaptırmayı planlıyorum bu konudada ince ayrıntılar varsa dikkat edilmesi gereken söylerseniz sevinirim sanırım 500 tl gibi bi rakamı bulacak lpg yi çok düşündüm aylık ortalama 400 tl yakıtım oluyo hiçte öle aman şuraya gitmiyim benzin yok gibi bi derdimde olmadan biniyorum lpg konusunu hala kararsızım tamircim arabanın çok orj oldunu lpg taktırıp haftada 7 gun bınecegine benzinli 4 gun bin ama arabanın tadını al yazık olur demesi beni çok etkiledi sağının solunun delinmesini hiç istemiyorum.tabi kişisel bi durum jant konusuna gelincede deli gibi 5,100 bijon 16 inç jant arıyorum bulamıyorum bulursam zevkıme göre taktırcam tabi bu sölediklerim kişisel şeyler bu konularda golf kullanıcıları olarak sizlerin her türlü görüşleri benim için değerli ve önemlidir..bide fotolarını koyup sizlerin daha sağlıklı görüşlerini almam daha mantıklı olacaka ama yapamıyorum nasıl resimleri koyabilirim