Keyfe keder Masraflarımız. Liste çok kısa idare edin
-VR6 Karlık
-Logosuz panjur
-GTI arka bagaj spoileri
-Ön far karartma
-Ön sinyalleri kararma
-Benim bir parçam haline gelen pioneer teybim ve alpine takımları.
Not: Ses sisteminde ve elektirikten pek anlamam ama aracı aldığımda üzerinde zamanının en iyi ses sisteminin olduğunu gördüm. Aracı ilk sahibinden aldığım için adam 98 senesinde arabayı elletmiş ondan sonra ses sistemine dokunmamış. Clarion 6'lı CD çalar ve kaset çalarlı dehşet bir teyp vardı 6 tane RCA çıkışı vardı
Benim elektronikçi teybi ona gösterdiğimde dediği ilk şey "zamanında bu teybi bulup alabilmek için nelerimi sattım" oldu, neyse geçmişe mazi derler tabii biz konumuza dönelim.arka koltuğun altında devasa bir anfi var, sıkıntısını yaşamaktayım
bagajda yine kenwoodun bazuka subwooferı var beni idare ediyor. 4 kapıda da tesisatımız mevcut.. önemli olan cızırtısız kaliteli ses.. Malum Aile var.
Yapılacaklar;
-App plakamıdır nedir veya şöförler odasından daha kanuni olanından
-Coil veya 35 mm eibach yay. (hevesimi aldıktan sonra sökerim muhtemelen)
-16 inç. kt1 tarzı bir jant.
-Fiyakalı bir egzos (doğrusu nasıl yazılır bilmiyorum herkez gibi)
-biraz ön kaputta eziklikler var onları düzeltip ön tampon arka tampon ve aynaları boyatmak istiyorum çokta sallamıyorum müsait bir vakitte bakacaz artık. belki komple boyatırım işte kararsız olduğum mesele bu
-sağ sis farımın camı kırık onu değişecem
-koltukları Murat (Hector) ın koltuklar gibi kaplatmayı düşünüyorum ciddi ciddi..34 MGY 75
seviyorum seni.. her ne kadar KCJ 55 ile aranıza tır girsede
-GTI vites topuzu arıyorum umutsuzca