Bence değmez çünkü tsi de yaygın olmadığı aynı zamanda tam uyum olmadığı anlamınada gelir bu yüzden aracınıza orjinal hali ile binmenizi öneririm,ayrıca aracınız sanırım garanti kapsamındadır bu yüzdende garanti dışında kalabilirsiniz.Zaten şu yakınlarda çocuklar yandı ya hani lpg li araçta o mesele bayağı canımı sıktı bu benzinliler yanmaz diye bir şey yok fakat lpg orjinal yakıtı olmadığı ve daha çabuk alev aldığı için biraz insanı düşündürüyor.Aracınızın motoru biliyorsunuzki baya pahalı ve fsi leri daha ustalar tam manasıyla çözemedilerki onun evrim geçirmiş hali olan tsi'yi tam keşfedemediler bu yüzdende bi nevi servise bağımlıyız tüm bu sebeplerden ötürü ve ikinci el değeri düşebileceğinden tavsiye etmiyorum,daha önce 2 adet vectramda lpgli olarak kullandım bir sorunla karşılaşmadım 2,5 yıl boyunca fakat aracın performansını düşürüyor bence pekte mantıklı değil lpg.İlerde başka model araç alırsam belki lpg li olabilir fakat ben kullanmış olsam bile ginede mantıksız,sadece ekonomik olarak bakılmadığı zaman.