Merhaba bu ürün dikkatimi çekti. Kendi hafızasına kayıt yapıyor sanırım. Ne kadar süre kayıt yapabiliyor? Elektriği tam olarak nereden aldınız? İçindeki verileri almak için bilgisayara bağlanabilir mi? Aklıma ne geldi. Bu kamerayı aracın içinde görenler radar aracı falan sanırlar Bence çok gerekli bir ürün. Rusyadaki araçlarda falan görüyorum video izlerken zaten izlediğim videolarda o kameralardan ekleniyor. Allah korusun herhangi bir kazada vs kendimiz haklı çıkaramadığımız, birilerinin çarpıp kaçtığı zaman vs. çok çok işe yarar. Hatta bir tane de arka kısma almak lazım
Hocam cihaza 16 gb micro sd kart takılı ve kaydını bu karta yapıyor. Cihazın içindeki menüden kaç dakikalık görüntü kaydı istiyorsan ayarlıyorsun.
Ben 5 dakikalık görüntüler halinde kaydediyorum.
5 dakika bittiği zaman otomatik olarak yeni bir görüntü kaydına başlıyor. Hafızası dolduğu zaman otomaik olarak ilk kayıt yaptığı dosyayı silerek kayda devam ediyor.
Cihazın özelliği kontak açıldığı zaman otomatik olarak kayda başlıyor. Kontak kapandığı zaman 5 saniye içinde kaydı durduruyor.
Cihaza gelen elektriği kontak açıldığı zaman 12 volt gelen bir kablodan aldım.
Normalde cihazla birlikte çakmak soketi geliyor. Ben ortalarda kablo istemediğim için torpidonun arka tarafına sakladım.
Cihazı alma sebebim gezdiğim yerleri görüntülemek değil tabiki. Herhangi bir kaza anında haklı olduğumu istap edebilmek.
Kasko ücreti olarak 1400 TL istedikleri için aracın kaskosu yok.
Cihazın çift kameralı olanları da mevcut hem gidiş güzergahını hem de aracın içi ve arka tarafı çekebiliyorsun.