Gönderen Konu: Double din hakkında  (Okunma sayısı 77625 defa)

Çevrimdışı inundatio

• Profili Görüntüle
Double din hakkında
« : 27 Şubat 2012, 22:33:50 »
Arkadaslar aracıma double din teyp almak istiyorum .. Xetec tm 4501 hakkında yorumlarınızı ve aldığımda montajını nasıl yapabileceğim hususunda bilgilerini ve tecrübeleriniz paylaşırsanız çok sevirim. 1- 3 gün içinde kararımı verip alıcam benim için sizin  fikirleriniz çok önemli .. Saygılar.
« Son Düzenleme: 27 Şubat 2012, 23:53:06 Gönderen: inundatio »

Çevrimdışı CoX_BoY

• Profili Görüntüle
Ynt: Double din hakkında
« Yanıtla #1 : 27 Şubat 2012, 22:54:55 »
ben bora'da avt nin doublenı kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım teybin üstündeki rafı cıkartıyosun ölçüler uygunsa cuk diye oturuyor

Çevrimdışı inundatio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 27 Şubat 2012, 23:55:00 »
ben bora'da avt nin doublenı kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım teybin üstündeki rafı cıkartıyosun ölçüler uygunsa cuk diye oturuyor

Teyp in üzerinde ki rafı çıkartmak kolay mı.. Bu işlemler için resimli bir anlatım varmı

Çevrimdışı CoX_BoY

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 28 Şubat 2012, 00:03:54 »
cok basit bir olay teybi çıkartınca anlayacaksın cok kolay bazı kendi bilmezler kesmek lazım falan der sakın öyle bir hata yapma

Çevrimdışı inundatio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 28 Şubat 2012, 00:12:49 »
teşekkür ederim . Karar verirde alırsak bir double din denemiş oluruzz..

Çevrimdışı ferhattasdemir

• Eksantrik sübap açar, motora benzin kaçar :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 28 Şubat 2012, 01:21:29 »
kardeşim normal tek din teybi çıkarınca o boşluğu hafifçe asıl kendine doğru tık bırakıyo kendini. hiç zor birşey değil. alacağın teyp de iso soketliyse kendin bile bağlayabilirsin. bende düşünüyorum bu aralar bu teyplerden ama kararsızım. hepsiburada daki kampanyayı mı gördün yoksa :) seni seni
Eksantrik sübap açar, Motora benzin kaçar
Çok zorlama kelebeği, Araba altından uçar... :)

Çevrimdışı inundatio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 28 Şubat 2012, 08:37:42 »
kardeşim normal tek din teybi çıkarınca o boşluğu hafifçe asıl kendine doğru tık bırakıyo kendini. hiç zor birşey değil. alacağın teyp de iso soketliyse kendin bile bağlayabilirsin. bende düşünüyorum bu aralar bu teyplerden ama kararsızım. hepsiburada daki kampanyayı mı gördün yoksa :) seni seni

evet onu biliyorum ben teknosa da görmüştüm incelerken o kampanya da karşıma çıktı alayım mi diee düşünüyorum.. :s kararsız kaldım şu anki teyp imde kenwood gayet güzel aracımda tomtom via 125 navigasyonumda var .. ama navigasyonu bağlayınca kablo görüntü kirliliği yapıyor. onun için alayım diyorum .. Tom tom u ve teyp imide verirsem bana da çok sarmaz hem. Sizce ne yapayım..

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 28 Şubat 2012, 10:59:57 »
ben sevmem öyle harici kablolu bağlanan şeyleri. ikisini verip bunu alabileceksen fiyatı da böyle uygunken kaçırma derim ben... görüntü de çok güzel olur...

Çevrimdışı inundatio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 28 Şubat 2012, 11:09:11 »
Ya vermeden de alabilirim o sorunum yok. Varken almak istemiyorum yada alayım  diğerleri satarım diyorum ;) Tom tom via 125 hiç Kullanılmadı. Kartımda bugün kesiliyor eğer yarına stoklarda olursa alırım yoksa almam gibi bir düşüncem var .. Kullanan arkadaşlar yorum yazsalar aslında fikir vermek daha kolay olurdu.

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 28 Şubat 2012, 11:48:22 »
pek kullanan yok sanırım forumda. al kardeşim sen neyinden çekiniyorsun ki. double din kullananlar var ama çoğunun ki navigasyonsuz bildiğim kadarıyla.

Çevrimdışı simlikirmizi

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 28 Şubat 2012, 14:33:06 »
arkadasım yaklasık 7 yıl once xetec teknık servısınde calıstım urunlerı guzeldır tavsıye ederım. ancak sonucta ustunden 7  yıl gectı suan pıyasadakı urunlerı bılmıyorum bıraz pıyasa arastırması yap sound culara gıt bı sor cıhazı tavsıye edıyolarmı ne tıp arızalardan sık sık sıkayet gelır vs. hatta bı ara kıa sorentolara montaj dahı yaptım 0 araclara o cıhazlarla cıktı bazı modellerı pıyasaya sonuc olarak markayı tavsıye ederım ama alacagın model onemlı arastır derım.  urunu tr ye getıren ve teknık destedıgını veren sırketın adı MURTAŞ ELEKTRONİK nette tarat servısıyle gorus Fatih bey vardır orda onunla gorus danıs yalnız benım adımı verme cok zaman oldu gorusmeyelı kendısıyle ayıp olur sımdı adama ısı dusunce buluyo benı gıbı. Saygılar.

Çevrimdışı inundatio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 28 Şubat 2012, 16:26:22 »
Arakdasim önerin için çok teşekkür ederim. Alacağım model TM4501 . Sonuç olarak kampanyalı bir cihaz alıcam bana 2 yıl sorun cıkarmasın yeter :) Zaten aracı o zamana kadar değiştirim kesin :)

Çevrimdışı simlikirmizi

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 28 Şubat 2012, 21:15:46 »
ne demek yardımcı olabılmısımdır ıns.

Çevrimdışı inundatio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 29 Şubat 2012, 13:15:08 »
Bugün Sipariş gectim bakalim nasil olucak .. Taktrinca bir resim atarim sanirim :)