Gönderen Konu: Double din hakkında  (Okunma sayısı 77617 defa)

Çevrimdışı ferhattasdemir

• Eksantrik sübap açar, motora benzin kaçar :)
    • Profili Görüntüle
Ynt: Double din hakkında
« Yanıtla #70 : 07 Mart 2012, 23:16:13 »
ankaradaki yetkili servisin birini aradım montaj yapıyolarmı die adamlar 80TL fiyat verdi :) kendimiz takacaz farz oldu. ferhat'ın dediği gibi hangi kablonun ne olduğu yazıyo teybin üstünde. eskiyi bi sökelim bakalım arabanın kabloları nasıl, beni asıl düşündüren nokta bu. evlere şenlik bi elektrikçiye gittiyse araç daha önce kablo çöplüğüne dönmüş olabilir teybin arkası, yarın söküp bakacaz. tv antenini adam ön cama monte edeceğini söyledi birde, gözünün önünde bi tomar anten bi garip olmazmı ya. arka cama veya ön göğüs içine yaparsak çekmez tv felan dedi  ??? öğretmen ankara hocam adınız neydi bilmiyorum kusura bakmayın, siz montaj için biyer bulabildinizmi?

valla en kasap elektrikçinin bile zannetmem orjinal bağlantıları keseceğini. para almak için başka bir adaptör uydurup onun kablolarını kesmiştir kestiyse de. aletin içinden çıkan iso konnektör kablo var değil mi. onun renkleri yazıyordur aletin üzerinde ve kullanma kılavuzunda. araçtaki kabloların ise gamma teybin şemasına bakarak anlayabilirsiniz ne olduğunu soket üzerinden takip ederek. yada mevcuttaki soket iso ise direk onu bağlayabilirsiniz. yada o soketi de kesip içinde gelen soketi de kesip ikisini birbirine deneme yanılma yöntemiyle de bağlayabilirsiniz. diğer gps tv anteni için gidilebilir ama normal fonksiyonları bağlamak için elektrikçiye gitmeye gerek yok bence...
Eksantrik sübap açar, Motora benzin kaçar
Çok zorlama kelebeği, Araba altından uçar... :)

Çevrimdışı salihsefa

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #71 : 08 Mart 2012, 00:51:34 »
haklısın üstad, şemalardan bakarak bağlantı yapılabilir  :tamamdir gps ve tv anteni ni takmakta da bişey yok ( arka cama takılmazsa tabi) benim bağlatmak istememdeki sebep montaj kızağı yok yerine sabitlemek zor olabilir die düşünüyorum bakalım takamazsak biyer buluruz. teşekkürler yorumlar için
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

Çevrimdışı inundatio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #72 : 08 Mart 2012, 09:10:15 »
:):) Arkadaşlar hayırlı olsun.. Benim ki gayet güzel oldu.. ne anten ne gps alıcısı görünüyor.

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #73 : 08 Mart 2012, 09:39:00 »
haklısın üstad, şemalardan bakarak bağlantı yapılabilir  :tamamdir gps ve tv anteni ni takmakta da bişey yok ( arka cama takılmazsa tabi) benim bağlatmak istememdeki sebep montaj kızağı yok yerine sabitlemek zor olabilir die düşünüyorum bakalım takamazsak biyer buluruz. teşekkürler yorumlar için

rica ederim. şöyle yapabilirsin öğretmen_ankara nın bulduğu yerden sende al bi tane plastik kızak tek sıkıntın oysa şayet.

Çevrimdışı ogretmen_ankara

• 2001 Golf Comfortline Red
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #74 : 08 Mart 2012, 12:16:18 »
Kızağa 10 euro demişti.

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #75 : 08 Mart 2012, 12:35:34 »
uwww 23 tl yani. ama sonuçta kendin bağlayabilecek olduktan sonra 50 tl vermekten iyidir. gerçi ben olsam uğraşmam 25 tl için veririm yapsın 50 ye yapacaksa :)

Çevrimdışı ogretmen_ankara

• 2001 Golf Comfortline Red
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #76 : 08 Mart 2012, 21:12:29 »

Naptınız taktınız mı cihazı araca?

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #77 : 08 Mart 2012, 23:13:33 »
valla bende rcd 200 düşünüyorum bu aralar bakalım hayırlısı. aydınlatma problemini çözebilirsem climatronic le beraber çok güzel duruyor onlar

Çevrimdışı salihsefa

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #78 : 09 Mart 2012, 02:18:10 »
sonunda taktım 4 saatlik uğraş sonucu :) tornavida al gel kablo bağı çift taraflı bant derken tertemiz oldu, fotoları paylaşırım yakında cinayet bişey oldu sanki ölçülüpte bu arabaya göre yapmışlar. montaj kızağının olmaması iyi oldu akşamları teybi söküp alıyorum hırsız derdide kalmadı çerçeve tutuyor zaten arka tarafıda ufak bi sünger parçası yardımıyla sabitleniyor yerine ammada ıvır zıvır varmış arkadaş adama hak verdim 80 tl istemesine :D
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Jetta Tdi
« Yanıtla #79 : 09 Mart 2012, 08:37:06 »
valla bende rcd 200 düşünüyorum bu aralar bakalım hayırlısı. aydınlatma problemini çözebilirsem climatronic le beraber çok güzel duruyor onlar

rcd 200 de cd changer çıkışı varmı bilgisi olan varmı bu konuda ? eger varsa çok güzel olur bende alırım ama Usb olmadan Cd yapmak bide üstüne 300 TL vermek  :-\

Çevrimdışı inundatio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #80 : 09 Mart 2012, 09:27:15 »
sonunda taktım 4 saatlik uğraş sonucu :) tornavida al gel kablo bağı çift taraflı bant derken tertemiz oldu, fotoları paylaşırım yakında cinayet bişey oldu sanki ölçülüpte bu arabaya göre yapmışlar. montaj kızağının olmaması iyi oldu akşamları teybi söküp alıyorum hırsız derdide kalmadı çerçeve tutuyor zaten arka tarafıda ufak bi sünger parçası yardımıyla sabitleniyor yerine ammada ıvır zıvır varmış arkadaş adama hak verdim 80 tl istemesine :D

Hayırlı olsun.. Fotoları beklliyoruzz.

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #81 : 09 Mart 2012, 09:54:28 »

hergün hergün zor olmayacak mı kardeş yerinden çıkar antenleri soketleri sök tak bilmem ne?

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #82 : 09 Mart 2012, 09:59:52 »
rcd 200 de cd changer çıkışı varmı bilgisi olan varmı bu konuda ? eger varsa çok güzel olur bende alırım ama Usb olmadan Cd yapmak bide üstüne 300 TL vermek  :-\

öyle ama aydınlatması da parklara bağlanarak birde climatronic ile eş değerde yanacak şekilde ayarlanabilirse özellikle gece çok güzel duruyor. cd changer girişi var onlarda ve ona uygun aparatlar var cd changer yerine ipod usb bilmem ne bağlamak için eğer uğraşabilirim dersen. 3 5 tane mp3 cd yazdım mı yeter bana. ben sadece görselliği için istiyorum ve o teyp üstündeki boşluğu doldurmak için. aydınlatma bütünlüğü de önemli benim için. o yüzden rcd 200 istiyorum yoksa bu konudaki aletten bende alırdım.

Çevrimdışı predator

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #83 : 09 Mart 2012, 11:26:45 »
Bu özellikler bu fiyat harika polo 6n2 ye takmak için bende sipariş vereyim birtane bari.  :tamamdir telefon ile bağlantı + görüşme yapabilmek için ayrı bir aparat gerekmiyor dimi ?