dostum yakışmış güle güle kullan resimlerde gördüğüm kadarıyla bu jantlarla tüm lastikler sürter . ben spo yay taktım arkalar sürttü kı benim jant ofseti bu kadar fazla değildi. sanırım bu jantlar için çamurluk işlemi gerekecek
Erşan abinin dediği gibi çamurlukaların iç kanallarını içeri dövdürmeyi planladım ben ama kaportacıya gidipo sorduğum yok ole kurtarmaz komple uzatmak gerekir dedi ama kandırdı demekki beni kerata
haha
Yay la birlikte Amortisörde alman lazım yukarı doğru esnemeyi azltman lazım... Gazlı lite sport amortisör bile taksan işini görür... Çamurluk larda küçük bir işlem gerekli iç kanalları ezdir yeter..
Gazlı lite
sport amortisör bile taksan işini görür... demişssin abi selçuk abinin sattıklarından mı bahsediyorsun yoksa farklı mı ?
Tavsiye edebileceğin yay ve amortisör var mı Tr'de bulabileceğim?
Arabadaki müzik sistemini söktüm gene hafiften sürtme yapıyor
ağırlık yapan herşeyi söktüm
Maşallah jantlar güzel olmuş ama sanki daha ince yanak bir lastik taksan daha güzel görüntü olur
Edirnede ne yapıyorsun bende Edirneliyim?
İnce yanak lastik arıyorum bende fakat tabandan da genişletmek istemiyorum bakalım lastik işi hazirana kalacak gebze'ye bir dönüş gözüküyor.
Edirnede Hanımın okulu var buraya taşındık yazları ve tatillerde memleketteyiz(gebze)