işin içinde erci var ise gerisi teferruattır
seninkilerin ölçüleri neydi
Benimkilerde 15" 7.5j ET yi halen bilmiyorum Gökhan sorduğunda bakıcam demiştim ama unutmuşum
Kalaycı tanesine 20tl gibi bir ücret alıyormuş sanırsam biraz maliyeti fazla oluyor ama uğraşmıyorsun :saygılarama forumu takip ettiğim kadarıyla uğraşmayı seven birisisin erci abi :saygılaryinede sana kalmış bişey ama resimleri yeni gördüm çizikleri biraz fazla gibi pasta ile geçmezse polisajdan önce en ince zımparayla tamamen zımpara yapmanı öneririm ardından polisaj
Abi seninkiler bütük ihtimalle ET 20 dir seninkiler aynı 7J gibi duruyo benim arkalar 7J ET20 önler 7J ET28 böyle daha güzel duruyo arkası daha kalın
Hayırlı olsun Erci alla kaza bele vermesin.. Yaa edirnede cingeneler kalaylar onları ama başlarında dur çalıp kaçarlarsa demir diye satarlar..
Erci hayırlı olsun kardeşim.bak jantları lastik takmadan önce arabanın öne tak çeviren kısıma eline bi ince zımara al krikoda çalıştır dönsün jant elinle zımparayı tut çabucak yapar sonra bi pasta al onuda aynı şekilde uygula . Bu kendi yapabileceğin kolay bi yöntem sevgiler
kanka hayırlı olsun guzel tercıh
Selçuk abi çok güzel bir yaöntemmiş bilgi için saol. Erci abi sana tekrardan hayırlı olması dilği ile Balabns sorunu felan yok değilmi baktırdınızmı abi ?