erci tek silecek işini nası yaptın hemen anlat bakam özelden
mk1 alasım geldi
süper işçilik var ama helal olsun adama
Çok parlatma milletin gözünü alır yolda kaza yaparlar allah korusun Şaka biyana erci kolay gelsin kardeşim.
Allah emeklerini boşa çıkarmasın cok güzel olacak..Geçirdiğin uykusuz her gün sana çok bağlayacak bundan eminim..
çok güzel hareketler bunlar. yavaş yavaş mk1 leri, toplayanların hızı parçalayan, bakmayan, öldürenlerden daha fazla olmaya başladı. derli toplu mk1 sayısı yakında hızla artacak gibi İnşallah.
Yuh bu Yavuz hala yaşıyormu o kadar bedduaya ölür demişitm ama helal vallahi artık hesabını öbür tarafta verir.Kardeşim bu arada sonunda başlamışsın arabaya bayadır giremiyordum foruma hayırlı uğurlu olsun. Umarım istediğin gibi olur... Benimde parçalar geldi sonunda başladık gene koşturmaya bende aynen senin gibi ustaların tepesindeyim ama ilerleyişi kontrol etmek amaçlı bu seferkilerden çok memnunum vallahi o kaypak Yavuz ve yanındaki haysiyetsiz ters yaparsa benim ustalara yönlendirebilirm.
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır
Bu mk1 e çok benzeyecek hakketen ama benim atsler parıl parıl yanacak
Maşallah Erci abi imrenerek seğrediyorum ve örnek alıyorum
:tavkiss:Teşekkürler kardeşim bu mk1 i ustalar topladı kaportasını bir dahakine asla usta eli değmeyecek bir kaç sene sonra cabrio projesi ve bus t2 düşünüyorum
Cabrio mu benim Cabrioyu toplıyalım beraber olmamı İst. kalıcak yer ayarla bana ben parayı biriktireyim gerekli malzemeleride ayarlayıp getireyim benim kızı İst. dönerken çıtır bir MK1 Cabrio ile döneyim zaten plakayıda yenilemek istiyordum millete yeni cabrio aldım derim zaten o halden sonra değiştirmedim yeni resto ettim desem kimse inanmaz bana 16 GKN 16
Olur kardeşim boş ev dolu ama ısıtıcı sorunu var baharda başlanır yaza biter hallederizde önce benim garaj yapmam lazım 100 200 m lik bir yerimizi kullanacağım