MasallahEvlat kıs uykusundan cıkmıs bahar havasına girmis.Az bi zaman sonra yollar onun olacakGecmis olsun
Güzel güzel ercii allah nazarlarda korusun..
maşallah abi.bu günleride görmek varmıs tekrar tekrar hayırlı uğurlu olsun.kapı haberleri aldım. cumartesi ellerim yağlıydı mesgule attm abi kusura bakma viteslerimde skntı vardı üst tarafı temizledim canağı yağladım gresliodum
maaşallah
maşallah
maşaallah kara böcük
Ercihan abi bu kaçıncı maşallah deyişim unuttum .. Çok güzel olucak gibi görünüyo Gerçi ; işin içinde erci var ise gerisi teferruattır
Masallah 😍😍
Hadi hayırlısı kardeşim maşaAllah sanada arabanada
budur.
Aracı dün yerinde gördüm. Gayet canavar maşallah. Kesinlikle projenin çok iyi neticeleneceğine de inancım sonsuz. Ama ricam olsun kendini ruhsal bakımdanbu kadar yıpratma, neme lazım proje bitince sen geceleri arabanın yanına bir de yatak atarsın gibi geliyor bana valla. Şaka bir yana mk1 sevgisi tamamdır, ben de pencerelere çıkıyordum başında, halen de seviyorum arabamı, bi sıkıntısı olsa sinirim de bozuluyor ama unutmamak lazım ne olursa olsun bunlar birer "araba". Kimseye saygısızlık etmek ve yanlış anlaşılmak istemem kendime de söylüyorum bunları inanın.Erci bana sormuştun bir eksiklik göze çarpan birşey var mı fikrim ne diye. Arabana laf yok maşallah geldiği aşama itibariyle eksiği gediği yok gerçek bir karamamba:) Ama seni -mk1 inle kurduğun bağ bakımından- çok iyi görmedim ne diyeyim. Sağlığına sıhhatine dikkat. Sevgiler saygılar Erci.
Maşallah yorum yapmak istemiyodum ama tutamadım kendimi Sen bitir ben projeni yeri ve zamanı geldiğinde ben sana proje bitimi olarak ufak bi hediye göndericem abim belki biraz eksik bi parça olucak ama inan seviceğim bişey
maşallah abi sımdıden cok iyi duruyor son halini sabırsızlıkla bekliyoruz
erci lastiklerin kaça kaçtı gözüme büyük gibi geldi ama
maşallah ne güzel olmuş böyle bu güle güle kullan kardesim
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır
Meraklan daha iyi Hadi seni fazla merakta bırakmıyayım o zaman adresini özelden mesaj at abim Bursa'ya gittiğimde hediyeni göndereyim fazla beklememiş olursun
erci be keşke ats leri 175/50 lastikle donatsaydın eger jantın ofseti 7J ve üzeri ise 175/50 de çok tatlı bi kavun görüntü oluyo ve senin çamurluk agzına gore oluyo .. sonra Allah ne verdiyse bass