Selam arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar sizlerle beraberim ve arabamın konusunu güncelleştirmek istedim sizlere yeni fotoğraflarıda ekleyecem. Arabamın bir kaç eksiği var şe anlık onları sıralayayım sizlere
Torpido klidi
Çok acil olmasada baskı balata istiyor.
Fren Merkezi istiyor oda acil değil şuan muayyer durumda.
Keyfe keder panjur değiştireceğim.
Öncam fitillerinin biraz miladı dolmuş onları değiştireceğim.
kalorifer motoru yenilenmesi gerekli.
Jant olarak ats klasik bulana kadar sizler ne kadar karşı olsanızda ben bir takım borbet alacağım şimdilik onlarla asfalta basacağım sac jantlardan kurtulmak istiyorum şuan.
Torpidom güneşten ön cama hava üfleyen kısmı nda bir çatlak gördüö ona ne yapabilirim acaba? (foto ekleyince daha rahat göreceksiniz)
sanırım şu an için bunlar vaR daha sonrada şu an orjinal olan tavan döşemesini ya değiştireceğim yada arabayı ziebart a sokacağım komple bir temizlesinler.
Daha sonrada işçiliğini beğenmediğiğm çamurluk ağızlarını değiştirmek istiyorum.
Hafif te olsa kaput ta olan bir eğiklik sonucu beğenmediğim kaputumu değiştireceğim arkadaşilar.
Boyacımın 3. cüye boyadığı arabamı da bu işlemlerden sonra tekrar ücretsiz olarak boyatacığım sedefli boya mevcuttu çok dikkat gerektiğğiinden aracı metallik boya ya çevirdim yazın bu işlemlerden sonra tekrar boyaya girecek evladım
.
Çok sabırsızlanıyorum sanki yeni almış gibiyim rabbiti
selamlar saygılar.
tabi birde coilover kit lazım