Gönderen Konu: VW Arac forumları çorbaya döndü diyenler.  (Okunma sayısı 11143 defa)

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: (fırsatı bulur bulmaz tekrar Vag'dayım)
Ynt: VW Arac forumları çorbaya döndü diyenler.
« Yanıtla #28 : 18 Şubat 2012, 01:13:38 »
Arkadaşlar, forumumuzun kıymetini bilelim!

Bildiğiniz üzere Seat aldığım için Seat forumuna da üye oldum. Orada da aktif olmaya çalıştım. Çok fazla üye sayısı, çok fazla buluşma ve etkinlik var. Nerde çokluk orda ...) iki adet buluşmalarına katıldım. Adminleri allah için çok iyiler, ama gerisi çok sıkıntılı. Buradaki sıcaklığı orada göremedim. Kendini beğenmiş üye sayısı çok fazla malesef. Bizim burada ise ben henüz öyle bir insanla karşılaşmadım. Elbette her şeyi bildiğini sanan insanlar burada da olacak. Her şeye rağmen vwtr.net oldukça sağlam bir forum. ne kadar karmaşık gibi görünsede. Benim en tuhafıma giden okuduğunuz mesaj, yeni gönderilen iletileri göster kısmından uçup gidiyor bu bana çok tuhaf gelmişti. Hala da öyle.

Sticker konusuna gelince, forum ilk üye olduğumda böyle bir sıkıntı olduğunu fark ettim ve elimdende geldiği için bir el atayım dedim. Küçücük bir sticker gibi görünsede inanın çok fazla emek var. Son 1 ay içinde net saymadım ama 450 tane sticker yolladım diye biliyorum. Daha önce yolladıklarım hariç. Hatta bu kadar aktif üye varmı dedim kendi kendime :)
Biliyorum yarın öbürgün yolda bu sticker olan bir araç gördüğümde selam vereceğim. Buda beni mutlu edecek. Elimde imkan olduğu sürece isteyen arkadaşlara sticker yollamaya devam edeceğim. Madem buradayım ve burasıda bir paylaşım platformu, o zaman elimden gelen buysa bende en azından elimden geleni yapacağım.

Konu forumun karışıklığıydı, yine alakasız bir şekilde konu dışında yazdım :)

SPoRTeXHauST ın yorumunu okuyunca biraz ruhumun okşandığını fark ettim, benim elimden gelen budur, elimden gelemeyen ve faydalandığım diğer bilgiler için asıl Ben Teşekkür Ederim.

seni ayakta alkışlıyorum. böylesine değerli bir katkıda bulunmana rağmen böylesine mütevazı davrandığın için.
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

Çevrimdışı atego

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #29 : 18 Şubat 2012, 01:52:26 »
Bir çok foruma yıllardır üyeyim ama ciddi anlamda yazdığım tek forum burası. Arabamı almadan önce araştırırken buldum ve öyle çok bilgi edindim ki :) Adminleri ben de bilmiyorum ama birilerinin siteyle ilgilendiğinin farkındayım. Balon konular yok, hepsi bilgi ve çözüm içeren konular. Bu zaten ilgilenildiğinin göstergesi çünkü hepsi düzenlenip siliniyor, taşınıyor vs. Bu arada forumun bu sade tasarımı eski bir ansiklopedi hissi uyandırıyor insanda, ben çok seviyorum. :) Forumdaki sticker azlığını elinden geldiğince gidermeye çalışan Eyüp arkadaşımıza da uğraşlarından dolayı ayrıca teşekkür ederim :)

Çevrimdışı hakkihakan

• LeGeNd
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #30 : 18 Şubat 2012, 11:27:36 »
Örnek
Konu :  Golf iv

*  Motor seçenekleri ve özellikleri
*  Lpg Performans
*  Aksesuar
*  Mekanik
*  Elektirik
*  Püf Noktaları-Az bilinenlerı
*  Periyodik bakım ve öneriler
*  Diğer Tüm Sorunlar
*  Sorular     -    (Katagorilere baktıgınızda sorununuz daha farklı ise buraya yazılacaktır)  
*  Fotograflar  

*Satılık bolumune ilan açtıgımda.İlan satılsada satılmasada 1 hafta içinde silinecek.Satmak isteyen adam 1 hafta sonra mesajını kaydedip tekrar acsın konuyu.Madem satıcı ilgilensin biraz oyle deği mi ?

Kabaca yazdım arkadaslar.  
       Bu sitede cok yuksek potansiyel var ama değerlendirilemiyor bu buyuk potansiyeli.
« Son Düzenleme: 18 Şubat 2012, 11:28:20 Gönderen: hakkihakan »
Pioneer 5250sd teyibimi değiştirip Clarion aldım ve tesisatı hic ellemeden sadece teyp'i değiştirince anladım ki bugune kadar muzik değil HİKAYE dinliyormuşum.Sokaga atacak parası olmayanlara duyur

Çevrimdışı STAK67

• Volkswagen Türkiye - 2
  • Hasan Ali
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf 1 Cabriolet
« Yanıtla #31 : 18 Şubat 2012, 11:29:02 »
Örnek
Konu :  Golf iv

*  Motor seçenekleri ve özellikleri
*  Lpg Performans
*  Aksesuar
*  Mekanik
*  Elektirik
*  Püf Noktaları-Az bilinenlerı
*  Periyodik bakım ve öneriler
*  Diğer Tüm Sorunlar
*  Sorular     -    (Katagorilere baktıgınızda sorununuz daha farklı ise buraya yazılacaktır)   
*  Fotograflar 

*Satılık bolumune ilan açtıgımda.İlan satılsada satılmasada 1 hafta içinde silinecek.Satmak isteyen adam 1 hafta sonra mesajını kaydedip tekrar acsın konuyu.Madem satıcı ilgilensin biraz oyle deği mi ?

Kabaca yazdım arkadaslar. 
       Bu sitede cok yuksek potansiyel var ama değerlendirilemiyor bu buyuk potansiyeli.

satılık bölümü öyle olursa cacık olur iyice sabit satış yapan insanlar var sonuçta

Çevrimdışı AG0463

• Kişisel Mesajımı da PM atıyım oldu olucak.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #32 : 23 Şubat 2012, 22:28:13 »
ya aslında forum forum mesela golf1 işte ne bilyim polo 6r golf2 işte her bölümün birer moderatörü olsa genel adminlerin işleri de kolaylaşır 5 sayfa konu okumak zorunda kalmazlar diye dusunuyorum bende. online olma suresi fazla olan kişiler moderatör secilirse,  forumlar daha derli toplu olur bence. yanlıs mıyım? :D
GTD

Çevrimdışı o.bilge

• Bir Alex değil.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #33 : 28 Şubat 2012, 01:09:54 »
ya aslında forum forum mesela golf1 işte ne bilyim polo 6r golf2 işte her bölümün birer moderatörü olsa genel adminlerin işleri de kolaylaşır 5 sayfa konu okumak zorunda kalmazlar diye dusunuyorum bende. online olma suresi fazla olan kişiler moderatör secilirse,  forumlar daha derli toplu olur bence. yanlıs mıyım? :D
+1
her bölümün belirli takipçileri var. forum anlayışını bilen, uzman olduğu, aktif olduğu bölümde yararlı işler yapabilecek insanlara, kendi aracının veya bilgili olduğu aracın bölümünde moderatörlük verilirse, çok kişiye yararı dokunacağı kanaatindeyim.

genel moderatör: omzundaki yük azalır, takip etmek zorunda olduğu başlık sayısı azalır. kendine, ailesine vb. daha fazla zaman ayırma imkanına sahip olur.

moderatörlük verilen kimse: sorumluluk sahibi olan kimse, moderatörlük ettiği başlıklara hakim olur. daha kaliteli paylaşımlar yapmaya gayret eder.

üyeler: her an bir moderatöre ulaşabilmek, fikirlerini ulaştırabilmek üyeye birilerinin onu önemsediğini hatırlatır.

Çevrimdışı ferhattasdemir

• Eksantrik sübap açar, motora benzin kaçar :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #34 : 28 Şubat 2012, 02:54:20 »
ben 1 yıldır golf 4 sahibiyim o zamandan beri de siteye üyeyim. belki araç hakkında çok fikrim olmayabilir ama fazla zaman geçiriyorum forumda. mesela şu saat olmuş hala burdayım son yarım saattirde bu başlığı okuyorum. görev almaya hazırım. belki sorunlara çare olacak kadar tecrübeli bilgili değilimdir ama en azından düzenlemeler konusunda yardımcı olabilirim belki ne bileyim işte aynı veya benzer konu başlığı varken bir üyenin aynı konuyu açması benim onu uyarmam konusunu silmem veya taşıma olayları vs...
Eksantrik sübap açar, Motora benzin kaçar
Çok zorlama kelebeği, Araba altından uçar... :)

Çevrimdışı Onamdar

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #35 : 01 Mart 2012, 11:21:45 »
Bende bir kaç farklı forumda yöneticilik yaptım. Bana kalırsa sitenin tek eksiği fazla aktif olmaması. Güncel paylaşımlar biraz daha arttırılıp otomobil dışındada konuşucak konular olursa forum daha aktif olur. Fazla aktif olmadığı için kategorilere ayırıp parçalamanın bir anlamı yok daha da dağılır forum. Yöneticilerin tutumlar çok çok iyi bi çok kişi kimin yönetici olduğunu bile bilmez. Buda kimsenin rütbesine göre bi tarafını kaldırıp milleti ezmicek karakterde olduğunu gösterir :)

Tek sıkıntı satılık bölüüne konu açılması için en az 20 mesaj filan atmak gereksin..
Buda benim araç...Pasta cila+ plasti dip ile jant boyanması

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #36 : 01 Mart 2012, 11:40:31 »
Bende bir kaç farklı forumda yöneticilik yaptım. Bana kalırsa sitenin tek eksiği fazla aktif olmaması. Güncel paylaşımlar biraz daha arttırılıp otomobil dışındada konuşucak konular olursa forum daha aktif olur. Fazla aktif olmadığı için kategorilere ayırıp parçalamanın bir anlamı yok daha da dağılır forum. Yöneticilerin tutumlar çok çok iyi bi çok kişi kimin yönetici olduğunu bile bilmez. Buda kimsenin rütbesine göre bi tarafını kaldırıp milleti ezmicek karakterde olduğunu gösterir :)

Tek sıkıntı satılık bölüüne konu açılması için en az 20 mesaj filan atmak gereksin..

güncel paylasım yaparsak donanımhaber gibi oluruz
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Çevrimdışı Onamdar

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #37 : 01 Mart 2012, 11:57:12 »
burası öyle olmaz orası bambaşka bi dünya :D
techturkey gibi olsun araba dışındada güncel konular konuşulsun daha aktif olsun isterim yani :D
Buda benim araç...Pasta cila+ plasti dip ile jant boyanması

Çevrimdışı o.bilge

• Bir Alex değil.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #38 : 01 Mart 2012, 12:08:32 »
donanımhaber gibi her konuya el atmasak da olur. biz kendimize yetelim yeter :D

ortak paydamız, vw aşkımız  :tamamdir :sevgi: :sevgi: :sevgi: