Gönderen Konu: Golf Mk1 motor sıkıntısı  (Okunma sayısı 7287 defa)

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
Ynt: Golf Mk1 motor sıkıntısı
« Yanıtla #14 : 01 Mart 2012, 21:58:11 »
ben dememiş miydim? Erşan Bey eksik olmasın sitemizin mk1 doktoru. emin ol tanıyacağın tanıyabileceğin en iyi ustaları suya götürür susuz getirir.

Estafurullah tolga sadece beyaz güvercini sattıktan sonra baya bir mk1 baktım aradım sordum sordurttum.. Sahibinden com daki çoğu mk1 sahibi ile konuştum sadece bildiklerim için önbilgi veriyorum..  İnternetten güzel ve son fotoları olmayan ve düzgün bilgisi yazılmamış araçları bırakın gidip görmeyi telefonla arayıp sormaya bile tenezzül etmemek gerektiğini öğrendim bu arada. Satıcı malına güveniyorsa zaten her açıdan foto koyuyor ve güzelce bilgisini veriyor..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: (fırsatı bulur bulmaz tekrar Vag'dayım)
« Yanıtla #15 : 01 Mart 2012, 22:24:36 »
Estafurullah tolga sadece beyaz güvercini sattıktan sonra baya bir mk1 baktım aradım sordum sordurttum.. Sahibinden com daki çoğu mk1 sahibi ile konuştum sadece bildiklerim için önbilgi veriyorum..  İnternetten güzel ve son fotoları olmayan ve düzgün bilgisi yazılmamış araçları bırakın gidip görmeyi telefonla arayıp sormaya bile tenezzül etmemek gerektiğini öğrendim bu arada. Satıcı malına güveniyorsa zaten her açıdan foto koyuyor ve güzelce bilgisini veriyor..

Erşan ben bunu sık sık dile getiriyorum da göze çarpıyorum belki. ama sitede seni tanıyan hemen herkes eminim aynı düşünceyi paylaşıyordur.

kimsenin aklına gelmeyen mk1 e has özel bir teknik detayı verdiğinde ben dumur olup kalıyorum. yani şimdi bunu nereden biliyor diyorum. yok artık diyorum. sen yok desen de. mütevazılığın sebebiyle  kabul etmesen de sen bu işin doktorusun. yetiştirmişsin kendini. araştırmışsın okumuşsun.

fotoğrafları gördüğümde yakından gören veya bilen illa ki vardır dediğimde mk1 aradığın zamanlarda bir çok golf hakkında detay bilgiye ulaştığın bir kısmını ise yakından gördüğünü bildiğim için aklıma gelen ilk isimdin. Allah biliyor gönlümü.
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

Çevrimdışı CoX_BoY

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 02 Mart 2012, 11:07:49 »
ben kartala yakın orturuyorum almaya geldiğinizde bakma gide biliriz bende mk1 gti kullanıyorum kartal sanayide cok vakit geciriyorum bakmaya geldiğinde yarıdımcı olmak isterim

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #17 : 02 Mart 2012, 12:42:41 »
Tolga teşekkür ederim bu gazla 1 yıl devam ederim :)

CoX_BoY un dediği gibi gidin bakın alıcağın rakam ve yapıcağın masraf kurtardıktan sonra problem yok.. Mimber sağlam olsun çok üzmesin ben canlı görmedim aracı telefondan konuştum ve son resimleri yok aracın,, Ben alıp 1-2 yıl binip masraf sonra planımda olduğu için geri plana attım,, Tabanda çürük var boya ister baskı bitik muayene yok yani trafiğe çıkarmak için Alım satım, muayene hazırlığı ve muayene masrafı derken 1500tl yi kafadan çıkarmak gerek ve ona göre fiyatta anlaşıp satın almak lazım..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı CoX_BoY

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 02 Mart 2012, 13:57:52 »
mk1 alırken zaten araca en aşşa 1500 tl masrafyapmayı gözden cıkmarmak lazım heleki muayenesi yoksa neden muayene yaptırmadı acaba adam bunu sorgulamak lazım mesale ? cok nüyük gönül işi mk1 almak herseyden önce ve sonunda verdiği haz hiç bir şeye değişilmez oda ayrı bi konu. Parça konusunda inan burdaki arkadaşlar muhakka yardımcı olacaklardır ben de bir cok motor parcası var garajda artık garajımı boşaltacam nişan hazırlıkları başladı  :)
« Son Düzenleme: 02 Mart 2012, 13:59:23 Gönderen: CoX_BoY »