Estafurullah tolga sadece beyaz güvercini sattıktan sonra baya bir mk1 baktım aradım sordum sordurttum.. Sahibinden com daki çoğu mk1 sahibi ile konuştum sadece bildiklerim için önbilgi veriyorum.. İnternetten güzel ve son fotoları olmayan ve düzgün bilgisi yazılmamış araçları bırakın gidip görmeyi telefonla arayıp sormaya bile tenezzül etmemek gerektiğini öğrendim bu arada. Satıcı malına güveniyorsa zaten her açıdan foto koyuyor ve güzelce bilgisini veriyor..
Erşan ben bunu sık sık dile getiriyorum da göze çarpıyorum belki. ama sitede seni tanıyan hemen herkes eminim aynı düşünceyi paylaşıyordur.
kimsenin aklına gelmeyen mk1 e has özel bir teknik detayı verdiğinde ben dumur olup kalıyorum. yani şimdi bunu nereden biliyor diyorum. yok artık diyorum. sen yok desen de. mütevazılığın sebebiyle kabul etmesen de sen bu işin doktorusun. yetiştirmişsin kendini. araştırmışsın okumuşsun.
fotoğrafları gördüğümde yakından gören veya bilen illa ki vardır dediğimde mk1 aradığın zamanlarda bir çok golf hakkında detay bilgiye ulaştığın bir kısmını ise yakından gördüğünü bildiğim için aklıma gelen ilk isimdin. Allah biliyor gönlümü.