Evet haklısın, bu kadar güzelliği yapmaları lazım. MK4 te bu tip sorun yoktu. MK5 çilerle de düzgün ilgilenmeleri lazım.şimdi eski kasa olmasına rağmen keşke 8 ay önce MK4 baksaydım diyorum.daha sorunsuz.
aslında sorun 5le alakalı değil sadece bu fsı ile ilgili bu tip sıkıntılar var ,türkiyeden az da olsa avrupadada var bu tip sorunlar amerikada öğretmen arkadaşım var birde ona sorayım ordada fsılar ne durumda meraklı bu işlere kesin haberi vardır
aslında vw fsı motordan hemen vazgeçti üretimini bıraktı tsı motora geçti sebebide bu işte hep sorun , 1,6 düz motor asırlık motor hala sıfır araçlarında kullanıyor 1,4 tsı çok güzel bir motor ekonomik performans yüksek ve sorun çıkattmıyor
fsı kullanıcıları duygusala bağlayıp hernekadar bu motoru kullanmayı bilirsen bişey olmaz deselerde bu motoru kullanmak için sürekli elin kulağında bekliyecen hep tetikte olucan forumda teknik bilgisi iyi olan aracın huyundan anlayacan arkadaşlar var onlar işini bilir kullanırlar ama yeni alacak arkadaşları bence uyarmak en doğrusudur çünki kaputu kaldırmasını bilmeyen biriside olabilir bu arkadaşlar parçası pahalı bir araba aynı zamanda
ben vw soran arkadaşlarıma kesinlikle fsı almayın diyorum çünki vw bu konuda çok büyük hata yapmıştır ve hiç kimseyede destek yardımcı olmamıştır, herkezi bu motorlarla başbaşa bıraktı