Gönderen Konu: Arabama vurdular  (Okunma sayısı 14099 defa)

Çevrimdışı aykuttuncer

• Profili Görüntüle
Ynt: Arabama vurdular
« Yanıtla #28 : 05 Mart 2012, 00:21:28 »
:) sen bılın hacı goren bırı varsa oda olur gorgu tespit tutanagı tuttursan yeterlı kaskon bozulmaz bize nıe gelmedn la:D

Çevrimdışı dj_burak

• Burak Çetin
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #29 : 05 Mart 2012, 00:26:19 »
:) sen bılın hacı goren bırı varsa oda olur gorgu tespit tutanagı tuttursan yeterlı kaskon bozulmaz bize nıe gelmedn la:D

Hacı gören biri var ama plaka tutmuyor yanlış almış adam plakayı oldu bittiye geldi gibi oldu oraya kadar gelmezdi zaten araba rotlar gitmiş yolda bale yapıyordu resmen :)

Çevrimdışı aykuttuncer

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #30 : 05 Mart 2012, 00:31:16 »
hayırlıısı o zmn:D

Çevrimdışı vp703

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #31 : 07 Mart 2012, 10:38:45 »
geçmiş olsun hocam :/ cok uzucu bi durum
http://www.vwtr.net/forum/otomobilim/07-vp-703-t29100.0.html

Dünya kadar malın olacağına fındık kadar Turbon olsun

Çevrimdışı dj_burak

• Burak Çetin
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #32 : 07 Mart 2012, 13:57:20 »
geçmiş olsun hocam :/ cok uzucu bi durum

saol kardeşim bugün gittim alt takımları yapmışlar kapı kaldı bi işte düzeltilip boyanıp komple pasta cila çekilicek cuma günü elime geçer araç :)

Çevrimdışı vp703

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #33 : 07 Mart 2012, 14:31:59 »
saol kardeşim bugün gittim alt takımları yapmışlar kapı kaldı bi işte düzeltilip boyanıp komple pasta cila çekilicek cuma günü elime geçer araç :)
carpanı bulursan bi haber cak hemen akalım forumcak :)
http://www.vwtr.net/forum/otomobilim/07-vp-703-t29100.0.html

Dünya kadar malın olacağına fındık kadar Turbon olsun

Çevrimdışı dj_burak

• Burak Çetin
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #34 : 07 Mart 2012, 14:37:24 »
carpanı bulursan bi haber cak hemen akalım forumcak :)

fıldır fıldır aranıyor zaten ilk fırsattı ıslık çalarım buradan :p
« Son Düzenleme: 07 Mart 2012, 14:37:34 Gönderen: dj_burak »

Çevrimdışı dj_burak

• Burak Çetin
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #35 : 10 Mart 2012, 12:55:56 »
canım çok sıkkın ya güya dün akşam çıkıcaktı bugün gidip baktım kapıyı değiştirmiş başka kapı takıcaklarmış bide pazartesiye salladı usta ne yapıcam bilmiyorum o vuranı bulursam aracın tüm masraflarını alıcam ondan yada savcılığa vericem dava açıcam oda olmadı cam çerçeve bırakmicam hıncımı ondan alıcam >:(

Çevrimdışı atego

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #36 : 11 Mart 2012, 01:10:22 »
Sıkma canını Burak Allah ından bulur o kaçan muhakkak. Bendeki kazada adam göz göre göre işim var benim diye bastı gitti. Poliste bana resmen uğraşırsan ben de seninle uğraşırım dedi :) Biraz karışık olay ama masrafı kaçan yüzünden kendim yaptırdım cebimden hiç para çıkmayacakken. Çok çok daha beterleri var, hiç sıkma canını bulur nasıl olsa belasını çarpan. Tamircilere de kafanı takma 1 hafta deyip 3 haftada çıkardılar benim arabayı da :) Sıkıştırırsan baştan savma yaparlar bu da hiç iyi olmaz. Adamı bulursan bizlere de haber ver :)

Çevrimdışı dj_burak

• Burak Çetin
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #37 : 11 Mart 2012, 12:41:22 »
Sıkma canını Burak Allah ından bulur o kaçan muhakkak. Bendeki kazada adam göz göre göre işim var benim diye bastı gitti. Poliste bana resmen uğraşırsan ben de seninle uğraşırım dedi :) Biraz karışık olay ama masrafı kaçan yüzünden kendim yaptırdım cebimden hiç para çıkmayacakken. Çok çok daha beterleri var, hiç sıkma canını bulur nasıl olsa belasını çarpan. Tamircilere de kafanı takma 1 hafta deyip 3 haftada çıkardılar benim arabayı da :) Sıkıştırırsan baştan savma yaparlar bu da hiç iyi olmaz. Adamı bulursan bizlere de haber ver :)

Haklısın kardeşim vericem haber vermem mi vwtryi toplicam :)

Çevrimdışı dj_burak

• Burak Çetin
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #38 : 13 Mart 2012, 15:07:26 »
arkadaşlar arabam çıktı sonunda bu sabah güneşli bir gündede götürüp yeni boyanan yerleri pasta yaptırıcam kavuştum sonunda aracıma :) ama bugün 50 liram kaybettim nerede düşürdüm bilmiyorum :( zamansız gittiği için üzdü beni :(

Çevrimdışı atego

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #39 : 14 Mart 2012, 13:09:43 »
Para kaybetmek çok can sıkar ya 5 TL bile olsa :) Yeni boyanan parçalar değil de eskileri pasta yaptır, arabanın rengi kendine gelsin, yeni boyalılarla bir olsun bence. Hayırlı olsun bu arada, kavuşmak çok güzel duygu sanayiden sonra.

Çevrimdışı dj_burak

• Burak Çetin
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #40 : 14 Mart 2012, 14:29:02 »
Evet güzel bir duygu bu arada 50 liramı buldum :) bide senin araba kaç gündür hala aynı yerde duruyor vitrine çekmiş gibi köşeye koymuşsun  :D

Çevrimdışı nihilist_deniz

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #41 : 14 Mart 2012, 22:32:51 »
Geçmiş olsun
Golf: O bir tutku