Gönderen Konu: RC HOBBY  (Okunma sayısı 6159 defa)

Çevrimdışı kuzeyank

• Profili Görüntüle
Ynt: RC HOBBY
« Yanıtla #14 : 02 Mart 2012, 23:20:45 »
Bendede smarteck  Buggy nitrolu var amatör olarak aldım. Bi türlü ayar tutturamadım sonra nasıl yaptım bilmiyorum araba hem az yakmaya başladı hemde deli gibi gidiyordu.Çok zevli yağ kir olsada onun sesi ve dumanı güzel >:D
 Şimdi bozuk heralde attım bi köşeye duruyor.
Atın iyisine doru, yiğidin iyisine deli derler.

Çevrimdışı TanerErbay

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 04 Mart 2012, 10:07:02 »
RC cok iyi bir hobbydir.

Serdarla Hobby araciligi ile tanistik

Kyosho Fazer
Revo 3,3
TT01
RS4

derken, (bu arada kac kerede Hobby i birakicam dedim ama yine basladik bir türlü) bir ara Heli ye sardim, beceremedim ve tekrardan bir

brushless motorlu E10 um var,

Brushless fircasiz motor ve 14500 devir cevirip, rahatlikla bir nitrolu arac kovaliyabiliyorsunuz :)

drift icinde en ideali, sorunsuz hata evde bile drift yaptigim oluyor can sikintisindan

Çevrimdışı safakaksu90

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 04 Mart 2012, 10:10:47 »
hadii ya süper abii  rc gerçekten cok güzel onla uraşınca iyi vakit geçiyo :)
bazen ağır bakıma alıyorum bütün herşeyini söküyorum temizliyorum tekrar topluyorum tabi 1 2 saatlik iş oda :)

Çevrimdışı TanerErbay

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 04 Mart 2012, 10:27:48 »
Zamaninda her ay kendime bir kep yapiyordum, hatta bazen abartip bu sayiyi 2 ye cikardim.

yaptigim keplerden birkacinin resimlerini ekliyorum. Emre kadar cok kepim olmasada, iyi toplamistim bi ara

en sevdigim Kepim buydu. özel carbon boyali hazir bir kepti
en ufak ayrintisina kadar yapmislardi

Çevrimdışı safakaksu90

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 04 Mart 2012, 10:34:56 »
cok güzel abii r34 süper gerçektende abii :tamamdir

Çevrimdışı TanerErbay

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 04 Mart 2012, 10:53:06 »
hadii ya süper abii  rc gerçekten cok güzel onla uraşınca iyi vakit geçiyo :)
bazen ağır bakıma alıyorum bütün herşeyini söküyorum temizliyorum tekrar topluyorum tabi 1 2 saatlik iş oda :)

kullanmaktan daha zewkli

bundan 5-6 sene evel her Pazar Suadiyede bulusur, kalabaliktan belki 15-20 dak araclarimizi kullanabilirdik (o zamanlar öyle kristalsiz kumanda cok az vardi, frekans karismasin ve gereksiz kirimlar yasanmasin diye, kristal nosunu bagrip dururduk), 6-7 saatimiz arkadaslarla gecerdi, sonra en zevklisi, eve geldikten sonra araci komple söküp temizleyip, yaglayip yikayip rafa kaldirmak ve birdahaki pazari beklemek kadar zewkli bisey yoktu