Gönderen Konu: Sağ aynanın Sol aynayla birlikte çalışması Sağ elektirkli ayna sorunu Yardım!!!  (Okunma sayısı 45230 defa)

Çevrimdışı scarden

• Profili Görüntüle
arkadaşlar elektrikli yan aynalara durduk yerde bişey oldu sol aynayı elktronik kumandasından ayarlayabiliyorum ama sağ aynayla beraber haraket ediyo ikiside aynı anda ayarlanıyor sağ aynanın butonuna bastığımda sağ ayna ayarlanmıyor bu sorun neden kaynaklanır

Çevrimdışı umut_mk4

• Profili Görüntüle
yanlıs hatırlamıyorsam o arabanın ozelligi olsa gerek benimki de öyle ;)
2015 1.4 125ps highline

Çevrimdışı ab57

• Profili Görüntüle
benim arabada da aynı şey olduğuna göre bu bir sorun değil özellik olsa gerek.. tek hareketle 2 ayna kumanda etmek gibi bir şey..

Çevrimdışı barut

• Profili Görüntüle
iki aynanın açıları farklı iken nasıl birlikte ayarlanırki ? :D

Çevrimdışı ab57

• Profili Görüntüle
diğer arkadaşlarda durum nedir acaba.. yoksa bu bir bozukluk mudur?  ::)
« Son Düzenleme: 06 Mart 2012, 09:49:52 Gönderen: ab57 »

Çevrimdışı jackhal

• gri olmasın da...
    • Profili Görüntüle
hepinizin aracında arıza olma ihtimali daha yüksek gibi geldi bana... ;D ;D ;D ;D

Çevrimdışı salih18200

• Profili Görüntüle
Aynı sorun bendede var 2'si aynı anda hareket ediyo, bence bu bir problem 2 sini aynı anda ayarlamak imkansız zaten..

Çevrimdışı scarden

• Profili Görüntüle
arkadaşlar tamam özellik bende öyle düşünüyorum ama iki tane buton var R ve L L  yanı sol ayna dayken ikiside kumanda ediliyo sağ ve sol aynı anda yukarı aşağı sağa sola ama R ye aldığımda yani sadece sağ ayna kımıldamıyor sağa sola yukarı aşağı kımıldamıyor 1 ay öncesine kadar sağ aynayı diğerinden bağımsız kontrol edebiliyordum...

Çevrimdışı bennecyim

• Profili Görüntüle
Bu bir sorun değil sol u ayarladığınızda sağda aynı anda hareket eder. Sağ ı tek başına ayarlayabilirsiniz.
siz kendinize göre önce solu sonra sağı ayrlayın. ve sizden uzun veya kısa birini bindirin araca ve solu kendine göre ayarlamasını isteyin. solu ayarladığında sağ ayna da otomatik olarak o kişiye göre ayarlanacaktır.
« Son Düzenleme: 06 Mart 2012, 11:41:00 Gönderen: bennecyim »

Çevrimdışı Frequency

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Skoda Fabia HTP
Ayna joystiğinde L+R ve R varsa bu durum normal, L+R pozisyonundayken sağ aynayı ayarlayın, sonra L pozisyonuna alıp, sadece sol aynayı ayarlayabilirsiniz, ama joystiğiniz L ve R ayrıysa arıza olabilir.
D Ü N Y A L I L A R D A N  TİSKİNİYORUM  (g.o.r.a)

Çevrimdışı umut_mk4

• Profili Görüntüle
arkadaslar ilk once solu ayarlayın sonrada sagı. Ozaman problem olmaz :)
2015 1.4 125ps highline

Çevrimdışı ahmetoymaci

• Profili Görüntüle
Bende böyle bişey yok istediğim zaman SAĞ aynayı istediğim zamanda SOL aynayı ayarlıyorum, hiç birlikte hareket ettikleri olmadı  aynalara haddini bildirin derim :t
VW Golf 4 2000 Model, 1600, Benzin + LPG. 142.000, Trendline, Gümüş gri.

Çevrimdışı scarden

• Profili Görüntüle
ya işte sıkıntıda o sağ taraftakini ayrı olarak ayarlayamıyorum R tusuna basıyorum sağa sola yon tuşlarına basıyorum gram oynamıyo ama L tuşuna bastığımda bu sefer ikiside çalışıyo ikisinin çalışması normal zaten özelliği o ama ben normalde sol tuşa bastığımda sadece sol aynayı ayarlayabiliyordum artık olmuyor arızanın nedeni nedir

Çevrimdışı scarden

• Profili Görüntüle
Bu bir sorun değil sol u ayarladığınızda sağda aynı anda hareket eder. Sağ ı tek başına ayarlayabilirsiniz.
siz kendinize göre önce solu sonra sağı ayrlayın. ve sizden uzun veya kısa birini bindirin araca ve solu kendine göre ayarlamasını isteyin. solu ayarladığında sağ ayna da otomatik olarak o kişiye göre ayarlanacaktır.
tamam böleydi zaten üstadım solu ayarlarken sağ otomatik aynı yönlerde o da ayarlanıyodu şuanda ayarlanıyor ikisi aynı anda haraket ediyor ama sağ artık tek başına ayarlanmıyor öncden ayarlanıyodu ama sorun neyden kaynaklanıyordur