Gönderen Konu: Sağ aynanın Sol aynayla birlikte çalışması Sağ elektirkli ayna sorunu Yardım!!!  (Okunma sayısı 45215 defa)

Çevrimdışı jackhal

• gri olmasın da...
    • Profili Görüntüle
arıza var arkadaşım. Ben her ikisini de birbirinden bağımsız olarak ayarlıyorum. Yok sağ'ı ayarlayınca sol otomatik ayarların olayı falan yok. Mantıklı da değil zaten. Bir kere açı farkı var. Sağa göre sol ya da sola göre sağ ayarlanması gibi bir mantık olamaz gibi geliyor bana..

Çevrimdışı scarden

• Profili Görüntüle
o zman herkezinki arızalı :D bi anormallik olduğu belli zaten çnkü sağı tek başına ayarlıyamıyorum illa solla beraber ayarlancak acaba kim anlar bu işten

Çevrimdışı aykuttuncer

• Profili Görüntüle
kararsızlığa son nokta arkadaşlar o vw orjınal ozellıgıdır her vw vardır 2000 yılından sonrakıler dıye bılıyorum yenı modellerde yol bılgısayarından o ayar ıptal edılebılıyor devreye sokulabılıyor. :) sakin olun sıkıntı yok

Çevrimdışı jackhal

• gri olmasın da...
    • Profili Görüntüle
benimki devre dışı bırakılmış o zaman :):D :D

Çevrimdışı scarden

• Profili Görüntüle
kararsızlığa son nokta arkadaşlar o vw orjınal ozellıgıdır her vw vardır 2000 yılından sonrakıler dıye bılıyorum yenı modellerde yol bılgısayarından o ayar ıptal edılebılıyor devreye sokulabılıyor. :) sakin olun sıkıntı yok
ya tamam dostum bu sağ ayna bağımsız kontrole edilebilirken durduk yere neden kontrol edilemiyor suan sadece solu ayarlarken kontrol edebiliyorum önceden sağ butona bastıgımda sadece onu ayarlayabılıyordum

Çevrimdışı m1s1r

• Profili Görüntüle
sol aynayı ayarlarken hem sol hem sağ ayarlanıyor. Sağ alınca sadece sağ ayarlanıyor. Bu biraz saçma geliyor ama ikisininde ayrı ayrı ayarlanması gerekmezmi? Önceden öyleydi sanki ama emin değilim.

Sende sağ ayarlanmıyorsa arıza olabilir.

Çevrimdışı scarden

• Profili Görüntüle
sol aynayı ayarlarken hem sol hem sağ ayarlanıyor. Sağ alınca sadece sağ ayarlanıyor. Bu biraz saçma geliyor ama ikisininde ayrı ayrı ayarlanması gerekmezmi? Önceden öyleydi sanki ama emin değilim.

Sende sağ ayarlanmıyorsa arıza olabilir.
işte bende de senin dedidiğin gibiydi şuan sağ ayarlanmıyor sola alınca ikisi ayarlanıyor

Çevrimdışı jackhal

• gri olmasın da...
    • Profili Görüntüle
şase falan olabilir mi ki?

Çevrimdışı bennecyim

• Profili Görüntüle
tamam böleydi zaten üstadım solu ayarlarken sağ otomatik aynı yönlerde o da ayarlanıyodu şuanda ayarlanıyor ikisi aynı anda haraket ediyor ama sağ artık tek başına ayarlanmıyor öncden ayarlanıyodu ama sorun neyden kaynaklanıyordur
ayna kumandanda problem olabilir. başka bi fikrim yok. joystik solda takılı kalmış olabilir. çevirsen dahi kendi dönse dahi alt kısım hareket etmiyor olabilir.
« Son Düzenleme: 06 Mart 2012, 15:14:55 Gönderen: bennecyim »

Çevrimdışı scarden

• Profili Görüntüle
benim araçta joyistik yok yön tuşları var sadece anlamadım en sonunda kırcam aynayı ayar ediyo beni ya arabada böle durduk yere bişey olunca deliriyoru >:(

Çevrimdışı ferhattasdemir

• Eksantrik sübap açar, motora benzin kaçar :)
    • Profili Görüntüle
solda iken ikisinin birden ayarlanması aracın özelliği ama tek başına sağ da ayarlanması lazım. ki önceden çalışıyordu diyorsunuz zaten. sizin düğmede bir sorun var. bennecyim arkadaş söylemiş düğme içinde tırnak kırıklığı filan varsa sağa geçmiyor olabilir. ikisinin birlikte hareket etmesinden hareketle motorunda ve elektriğinde bir sorun yok tek başına hareket etmemesinden devam edersek garanti joystik düğmeniz bozuk bence....
Eksantrik sübap açar, Motora benzin kaçar
Çok zorlama kelebeği, Araba altından uçar... :)

Çevrimdışı metalteo

• ilker
    • Profili Görüntüle
Benim aynalar birbirinden bağımsız ayar yapılıyor.  :tamamdir

Birlik de hareket ettiğini görmedim hiç yada ben dikkat etmedim  :D

Çevrimdışı mgg

• Profili Görüntüle
benımkıde soldayken ıkısını ayarlıo.sonra sag tarafı tek kontrol edebılıorum.

Çevrimdışı DenQ

• Volkswagen Türkiye - 2
    • Profili Görüntüle
şase falan değil aynalarınız düzgün çalışıyor. bu bir özellik.