bu arada başlık işin espirisi. kimse yanlış anlamasın. arabanın satılırken sorun yaratmaması sattığım arkadaş için güzel oldu. en azından ben 3. şahıs konumundayım. kimse bana diyemezki niye sıkıntılarını söylemedin. değil mi yani...
sen sattığın adama söymişsin senden çıkmış, tabi 3. kişi olarak son alanlara iyi taraflarından da bahsetmediysen aracın bence senlik bişey yok, vebali son satanda bence... bir önceki skodamı satarken (bildiğim) bütün kusurlarını her gelene söyledim, buna rağmen 1 ay içinde sattım. bence dürüstlük bir erdem, 4500 e aldığım arabayı 4000e verdim ama vicdanım rahat, en önemlisi bu...
ne kusuru vardı derseniz
ön direkler fiziki harita gibi, tavan oynanmış, önden kaza geçirmiş şaselerde kaynak var, %90 komple boyalı, alt takım haşattı (ki giderken yol ortasında rot başı çıktı) motoru ben yaptırmıştım (ordada öpmüşler bizi üst kapağı inşaat demiriyle tutturmuşlar) teeey tey. alma diye diye arkadaşıma sattım, noterdeyken bile alma selman dedim
ben göstermeden aldım, adam hanımının tedavi masrafları için satıyordu güya, sonra tekrar görüştük tabi sordum yenge iyi oldumu die, bana tek kazandırdığı tecrübe oldu, expertizlik yapabilirim artık
yeni konumu açsaydımki