Gönderen Konu: Ve sonund jant işinide hallettim :D  (Okunma sayısı 18203 defa)

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
Ynt: Ve sonund jant işinide hallettim :D
« Yanıtla #42 : 08 Mart 2012, 12:21:54 »
aldım aldım, kendi konumu açarsam ordan tartışırız, arkadaşın konusunu hiç etmeyelim  :sevgi:

Çevrimdışı scarden

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #43 : 08 Mart 2012, 12:39:55 »
arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinize bana destek olmanız gerçekten mutlu etti beni :)bu  jantları almamda gani arkadaşımın önerisi etkili oldu gerçekten jantve lastik fiyatı yüzünden gündemimden çıkartmıştım kendisi habersizce önerdi ve tekrar ince eleme ve sık dokuma prensibiyle ;Ddün taktırdım zaten jant ve lastiği görünce hemen atladım :D kulanan arkadaş havada kulanmış sanırım :D herşey faturalı ve inanılmaz temizlikte lastik altındaki kırmızı boya şeridi bile duruyordu jantta en ufak hata yok....sıra ganinde dediği gibi düşürmeye geldi r32 spoilrda haftaya boyatıp montajını yapıcam inş.... bu arada sizden fikir alayım aracı düşürdükten sonra sadece r32 maşpiyel taktırsam nasıl olur?

Çevrimdışı byturel

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #44 : 08 Mart 2012, 12:41:04 »
bbs jant yıllardır hayalimdeki jant param olursa hiç düşünmeden araştırmadan takacağım tek jant... :tamamdir
"İnsanın kazandığı paradan değil, paranın kazandığı insandan korkulur." Mareşal Fevzi ÇAKMAK.

Çevrimdışı scarden

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #45 : 08 Mart 2012, 12:42:02 »
sadelikteki şıklık, 10 numara  :tamamdir

işin içinde gani varsa gerisi teferruat zaten :)

yanlız aracına dikkat bro, gani sana böyle jant buluyorsa falan bir bildiği vardır, 1.8 highline alacam diyor çünkü sürekli, sana modlattırıp senden alacak ahahahaha
bu arada allah inş sattmayı nasip etmez ama olurda satılığa çıkarsa araçla ilgili herşey foruma özel olarak özel fiyattan olacak ama öncelik gani nin :sevgi:

Çevrimdışı byturel

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #46 : 08 Mart 2012, 12:44:41 »
tmm sıraya girelim o zaman bizde asil olarak gani ise yedeklerde bizi alırsın artık :)
"İnsanın kazandığı paradan değil, paranın kazandığı insandan korkulur." Mareşal Fevzi ÇAKMAK.

Çevrimdışı byturel

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #47 : 08 Mart 2012, 12:48:40 »

Çevrimdışı scarden

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #48 : 08 Mart 2012, 12:50:57 »
tmm sıraya girelim o zaman bizde asil olarak gani ise yedeklerde bizi alırsın artık :)
:tamamdir hallederiz ;D

Çevrimdışı byturel

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #49 : 08 Mart 2012, 12:53:36 »
eyvallah eksik olma :)

Çevrimdışı freegane

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #50 : 08 Mart 2012, 13:06:24 »
bu arada allah inş sattmayı nasip etmez ama olurda satılığa çıkarsa araçla ilgili herşey foruma özel olarak özel fiyattan olacak ama öncelik gani nin :sevgi:

eyvallah kardeşim  :sevgi:

Çevrimdışı mussel

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: A4 B7 2.0 TFSİ AVANT QUATTRO
« Yanıtla #51 : 08 Mart 2012, 13:41:05 »
HAkikaten bende çok beğeniyorum bu jantları,lastiklerin ince yanak sanırım.Bide yaylanırsa araba çok daha güzel olacaktır.Güle güle bin. :tamamdir
03.06.2005

Çevrimdışı scarden

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #52 : 08 Mart 2012, 13:53:53 »
HAkikaten bende çok beğeniyorum bu jantları,lastiklerin ince yanak sanırım.Bide yaylanırsa araba çok daha güzel olacaktır.Güle güle bin. :tamamdir
205,45,17 lastiklerim iyi dileklerin için teşekkür ederim ;)

Çevrimdışı SameTrb

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #53 : 08 Mart 2012, 19:58:10 »
bendede golf comfortlıne var orjınal jantlarımı satıp 17 almayı dusunuyor
orjınal comfortlıne jantlarım 1 tanesınde cızık var otekıler temız, lassa ımpertusrevo marka sıfır lastıklerımle kaca satılır ?

Çevrimdışı scarden

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #54 : 09 Mart 2012, 00:23:13 »
bendede golf comfortlıne var orjınal jantlarımı satıp 17 almayı dusunuyor
orjınal comfortlıne jantlarım 1 tanesınde cızık var otekıler temız, lassa ımpertusrevo marka sıfır lastıklerımle kaca satılır ?
benim orj jantları lastikçi 300 ile 400 arası değerlendiririz dedi seninkilerde o fiyat olur herhalde orj highline jantı 20bin yapmıs pirelli lastikler var üstünde resimlerde var benm jantlar sende ona göre hesap et 50 tl fazla koy ustune senınkıler comfortlıne cunku ama ben satmanı tavsıye etmem dursun kenarda arabayı satarsan onları takar dıgerlerını elden ayrı satarsın zararın daha az olur ;)

Çevrimdışı fat34

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #55 : 09 Mart 2012, 15:32:26 »
güzel olmuş güle güle kullan, ama yay şart  :)