Merhaba arkadaşlar koltukların kızaklarını yağlarken hazır eğilmişken etrafta ne var diye dikizliyordum bu arada takılan arada ses yapan debriyaj aklıma geldi forumda yağlama konularınıda okumuştum eğilip wd40 benzeri hatta ondan daha iyi yağlayan bir spreyle görebildiğim yere bastım. Sonra aklıma oradaki kapağı söküp tüm pedalları daha iyi yağlamak geldi. Kapağı söktüğümde direksiyonu çevirdiğimizde başka bir parçayı çevirdiğini gördüm. Elimle yokladığımda bir dirhem üzerinde yağ bulunmadığını farkettim. Bunun üzerine birbirini çeviren milleride yağladım oda ne direksiyon kaymak gibi olmuştu pedallar yumuşamış rahatlamıştı. Siz değerli dostlarıma da tavsiye ediyorum. Yapmaya cesareti olmayanların pedallarını ve direksiyonlarınıda seve seve ücretsiz yağlarım. Resim çekmeyi isterdim fakat o heyecanla aklıma gelmedi arkadaşlar
amcamla hidromek kepçenin altına girdik elde yağ pompası, kocaman krom bişe sırıtyo ordan baktım gram yağ yok 2 pompada oraya sıksam die düşünürken bereket sormuşum o fren diskiymiş inşallah senin yağlamalardanda öyle sakat bi durum çıkmaz üstad
yanlış anlaşılmanın bu kadarı diyorumki buna benzer bir durum olmasın sakatlık bakımından
WD 40 alıp yanına gelicem
He bide cila atacağım abi hava güzel olursa senin aracada cila atarız abi senin araç manuel mi otomatikmi ? bide?