hoşbulduk arkadaşlar.ilk girişten bir yanlış anlaşılma oldu ama önemli değil.
bugün iki golfe bakmaya gittim satın almak için.birisi mk2 çıktı.yanlış bilgilendirilmişim.gerçi araç gerçekten çok temizdi.kapalı garaj arabası.1.8 112bg 3 kapı gri.7500 ytl istiyorlar.aracın şu anki sahibi 14 senedir kullanıyormuş.ve hiç kaza yapmamış.ilgilenen olursa ankaradan adresini veririm.tabii ben mk1 aradığım için çok durmadım ve 2. adrese yöneldim.sanayide genç bir ustanın elinde araç.cem belki sen bilirsin 07 plakalı bir mk1 cabrio beyaz renk.üzerinde 16v motor mevcut.ustanın dediğine göre 136bg olandanmış.ama ustanın aracı aldığı kişi katletmiş aleti.16valfe tüp taktırmış .aracın çadırı özürlü,buji girişlerinden birine bir kablo sokmuşlar ve araç tüpü resmen reddediyor.test sürüşüne çıktık sürekli stop etti garip bir şekilde çalıştı.ayrıca amortisörler yeni değişmiş ve amortisörün şaseye tutturulduğu yere ne deniyor,işte o bağlantıları falan yok.daha ilginçi usta bana aracın 89 model olduğunu söyledi.garip değilmi bu.84 te bitmemişmiydi mk1'ler.kafam karıştı.her neyse içime hiç sinmedi araç.warlock gibi bir restorasyona girersen çok deli bir alet olur olmasınada ben bu ustadan huylandım biraz.ne dediği belli değildi.nasıl işine gelirse öyle konuşuyordu.istediği fiyatta çok yüksek geldi bana.9500ytl.180000 deki fazlaca hırpalanmış bir cabrio için biraz fazla değilmi bu.lafın kısası bu araç hakkındaki bilgi ve yorumlarınızı benimle paylaşırmısınız.bir de havalar iyice bozmadan bir mk1 alıp üzerinde çalışmak istiyorum.bildiğiniz temiz bir gti varsa lütfen haber verin