Gönderen Konu: Park Halinde Arabama Çarpmışlar  (Okunma sayısı 8599 defa)

Çevrimdışı TuNCh

• Profili Görüntüle
Park Halinde Arabama Çarpmışlar
« : 08 Mart 2012, 10:26:48 »
Merhaba arkadaşlar.

Sabah her zamanki gibi işe gitmek için evden çıktım arabama (2003 Golf Pacific Gri) ilerlediğimde gördüklerim karşısında şok oldum resmen...Yanımda park halinde duran araca çarpan alkollü bir !HAYVAN! çarptığı aracı benim arabama kadar sürükleyip sol arka kapı ve çamurluğumun mahfolmasına neden olmuş...Sabahtan beri trafikti sigortaydı servisti derken koşturmaktan bittim tükendim...Serviste 1000 tl nin üzerinde hasar var dediler ve 1 hafta araç serviste kalacak ! Alkol kullanıp direksiyona geçen arkadaşlara sesleniyorum; Lütfen içiyorsanız direksiyona geçmeyin, kaza geliyorum demiyor çünkü, neyse ki maddi hasarla atlattık...

« Son Düzenleme: 08 Mart 2012, 10:28:06 Gönderen: TuNCh »
Golf IV Pacific [2003]

Çevrimdışı rsb

• Profili Görüntüle
Ynt: Park Halinde Arabama Çarpmışlar
« Yanıtla #1 : 08 Mart 2012, 10:35:46 »
geçmiş olsun birader .. geçen aylarda  öküzün biride benim çamurluga girmişti neyseki onunla atlattım bende .. o deilde  herseyi anlarım ama  şu çarpıp kaçanları anlamıyorum .. lan be hayvan bi telefon bırak  çarptım kusura bakma de paran yoksa  gene ben yaptırayım   ama böyle  hayvanlıga gerek yok  :bekleriz:  :bekleriz:  :bekleriz:

Çevrimdışı bennecyim

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 08 Mart 2012, 11:01:01 »
geçmiş olsun birader .. geçen aylarda  öküzün biride benim çamurluga girmişti neyseki onunla atlattım bende .. o deilde  herseyi anlarım ama  şu çarpıp kaçanları anlamıyorum .. lan be hayvan bi telefon bırak  çarptım kusura bakma de paran yoksa  gene ben yaptırayım   ama böyle  hayvanlıga gerek yok  :bekleriz:  :bekleriz:  :bekleriz:
+1

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 08 Mart 2012, 11:03:43 »
kaskonuz yoksa ve siz yaptıracaksanız yetkili servise gitmeyin, en basitinden o kapıyı bile değiştirirler, oranın masrafı 500 ila 800 arasında

Çevrimdışı jackhal

• gri olmasın da...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 08 Mart 2012, 12:50:28 »
Sonrasında da aracınız tramerde büyük hasarlı gibi görünür.

Benim başıma gelen kazayı anlatayım da siz halinize şükredin. Petrolde yıkama kuyruğunda bekliyoruz. Böyle milim milim ilerlenir biliyorsunuz işte. Arkamdaki aracın dabriyaj teli kopmuş, arkadan giydirdi bizim arabaya. Yıkama kuyruğunda kaza geçiren ilk araba olmuş olabilirim. Sonra sigortadan yaptırayım dedim, sigortanın anlaşmalı servisi 700 lira masraf çıkardı. Tampon boyanacak ön panjur değişecek . Ben de yaptırmadım. Araç kazalı görünmesin diye. Adam sağolsun iyi bi adammış da, yaptır parasını karşılayalım dedi. Herkes hayvan değil yani :))))

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 08 Mart 2012, 12:52:30 »
benim arabaya akan trafikte arkadan çarptılar, bana bişey olmadı, adam tamponunun parasını istedi sen ne diyosun :)

Çevrimdışı zaza0121

• 33 NPD 21
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 08 Mart 2012, 12:55:42 »
Herkes insan olamıyo.

Çevrimdışı BLaCk_VWoLf

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 08 Mart 2012, 13:26:07 »
Geçmiş olsun arkadaşım.Böle bir tarafıyla içen HAYVAN lara "gram" acımıyorum binme kardeşim alkollüyken   >:( 
Allah korusun karşındaki seninde ailen arkadaşın olabilir herşeyden öte bir can taşıdığını onlarında hayatlarında bekleyenler sevdikleri olduğunu düşünemeyecek kadar beğinsizler  :bekleriz: 

Çevrimdışı jackhal

• gri olmasın da...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 08 Mart 2012, 13:55:44 »
benim arabaya akan trafikte arkadan çarptılar, bana bişey olmadı, adam tamponunun parasını istedi sen ne diyosun :)

sesli güldüm valla... ;D ;D ;D ;D

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 08 Mart 2012, 16:02:44 »
şimdi mesela park halinde araç bizim yanımızda değilken vurdu gitti adam bende kasko yok kim karşılayacak hasarı ?
« Son Düzenleme: 08 Mart 2012, 16:02:59 Gönderen: caner4 »
This is the best one until we make a better one.......

Çevrimdışı m1s1r

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 08 Mart 2012, 16:43:11 »
şimdi mesela park halinde araç bizim yanımızda değilken vurdu gitti adam bende kasko yok kim karşılayacak hasarı ?

kendin  :D

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 08 Mart 2012, 16:48:54 »
hade ya ozaman oraya buraya bırakmıyım arabayı ya :) gerçi bizim buralarda pek olmuyo öyle şeyler ama yine de bi kasko yaptırıyım diye düşünüyorum ama tutar çok çıkcak napcaz bilmiorm ya .

Çevrimdışı m1s1r

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 08 Mart 2012, 17:13:20 »
otoparka bırak dostum için rahat etsin   ;D

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 08 Mart 2012, 17:29:33 »
otopark hep açık alan üstüne ağaç dalı düşse otopark sorumluluk kabul etmiyo zaten belediyenin görevlileri var sen hasar paranı alasıya kadar yaşlanırsın kapalı otopark da yok