ilk izlenimlerim;
yeni baskı balata debriyajı böyle abartılacak kadar aşırı yumuşak yapmadı, ama eskidende çok sert değildi ondan belki çok anlamadım, biraz yukardan kavrıyordu sadece, o çok farketti, dibinden azıcık kaldırınca hopluyor şimdi.alıştım hızla, zevkli oluyor hızlı tepki almak.
performansı hem hava filtresi, hem baskı balata falan komple değişince oldukça arttı gibi geldi. aslında yalvarıyorlar ustalar gel çip atalım diye ama parası fazla geliyor biraz, süper olur aslında yepyeni volan baskı balatayla 118 beygir olsa. 90 beygir bana yetiyor açıkçası. gaza tepkisi ve ilk 2 vitesteki hızlanmalar oldukça farketti.
aracın sesi genel olarak daha rahat gibi geldi. v kayışı bi miktar ses yapıyordu o gitti tabi. rulmanlar biraz alışınca dahada değişir sanırım.
bu arada trigeri değişirken gerginliğini elle ayarladıktan sonra vag com cihazı bağlayıp aracı çalıştırıp gerginliğini kotrol ettiler. ordan nasıl gerginliği gösteriyor aklım almadı.
çıkan devirdaim rahat dönüyordu, bi kere değişmiş zaten eski sahibinde ama yine de komple değiştireyim diye ben de değiştirdim.
bagaj amortisörleri bi kere yokuşta kendiliğinden indirdi kapağı hanımın kafaya, onların sonu o oldu, ikisi de tuff marka değişti .baya ağırmış bu arada bagaj kapağı onlar olmadan elle tartınca.
Osram NB Plus rengi daha beyaz olur diye bekliyordum, bizim mercekten mi bilmem böyle oha süper dedirtmiyor. arabayı satmazsam xenon paklar anca kısaları.
en sürpriz Photon led park lambaları oldu. kısalar beyaz olur diye onları da aldıydım, ikindi vakti resmen mora yakın mavimsi gibi yanıyor
ama gece farkedilmiyor rengi. gece olunca far da daha beyaz geliyor göze zaten. ömrü uzun olsunda gündüz park ile gezeyim diye aldık aslında led parkları. ama ustalar dizelin lambaları çabuk patlar titreşimden ötürü dediler.
velhasıl xenon takmayacaksanız standart osram ampül alın takın uzun ömürlü olsun. uğraşmayın performanslı lambalarla çok aşırı farkı yok.
El freni biraz üstten tutuyordu. eskiden daha alttaydı sanki, geçen yokuşta az çekince kaçırdı. sıkılmıyormuş bu modeller, bişeyler varmış fren balatalarının orası aynı değilmiş falan, velhasıl fazla çek dediler. balatalar henüz çok kalın gerek yok dediler.
işte böyle
sorunuz varsa yantılayabilirim.
bu arada biraz tadını alayım belki yılsonuna belki temmuza satabilirim keyfen. tabi istediğim fiyatı kolay kolay veren çıkmayacağından ben buna bi 3 sene daha binerim:)
sıfır oldu zaten:)