Gönderen Konu: mobil 1 mi? casrol mu?  (Okunma sayısı 38044 defa)

Çevrimdışı s1nanozk

• Profili Görüntüle
Ynt: mobil 1 mi? casrol mu?
« Yanıtla #70 : 31 Ağustos 2014, 15:27:45 »
Ben de 2 ay önce esp yi indirimden 90 tl ye satın almıştım 4lt.160tl ye satanlar gerçekten farklı bişey satıyo olmaları lazım.New Life ile ESP arasında pek bir fark yok sanıyorum.ESP New Life ın güncellenmiş versiyonu diyebiliriz.

Çevrimdışı dirgin

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #71 : 31 Ağustos 2014, 18:17:26 »
Hb dadan luqui moly karter temizleme  aldım 23 TL te pazartesiye elimde olur inş yağsipariside verdimmi kraterisöküp temizledikten sonra yeni mobil 1 esp 5/30 u koyacam araba canavar olacak inş.

Çevrimdışı makovad

• Profili Görüntüle
Ynt:
« Yanıtla #72 : 31 Ağustos 2014, 21:35:30 »
Golf 4 araca su zamana kadar castrol 10w40 kullandik ama motor sesli calsiyor gibi. Oneri ne olur beyler ne kullanalim..ankaradayim..

Çevrimdışı azap5555

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: 1.2 tsi referance ibiza 2015
« Yanıtla #73 : 31 Ağustos 2014, 22:40:17 »
aracın km si ne? motorda aşıntı az ise tam sentetik 5-30 kullanın farkı görün, yakıt azalması ve performans olarak, 10-40 yarı sentetik 500 000 km gidecek motoru 200 000 de öldürebilir.

Çevrimdışı emcayi

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf 1.6 Pasific 2004
« Yanıtla #74 : 01 Eylül 2014, 12:01:14 »
Golf 4 araca su zamana kadar castrol 10w40 kullandik ama motor sesli calsiyor gibi. Oneri ne olur beyler ne kullanalim..ankaradayim..

Benim araçtada önceden 10w40 kullanmışlar ben ise tam sentetik 0w40 newlife mobil1 kullanıyorum. Herhangi bir sorun olmadı. Hızlanmada falan aracın rahat olduğunu hissediyosun ve araç sessiz çalışıyor zorlanmadan.

Çevrimdışı makovad

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #75 : 01 Eylül 2014, 17:38:39 »
araç km 200,000 yağda fazla azalma olmuyor...

Çevrimdışı by_tata

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #76 : 01 Eylül 2014, 17:43:42 »
Tek sıkıntı aracin sesli calismasi ise tam sentetik yag ile birazcik fark oluyor ama oyle cok bisi degil. Ben 0w 40 MOBIL 1 ESP e gectim belki biraz fark oldu ama yine de acarsam kaputu bildigin dizel :) Neden oyle anlamadim. Kaput kapali v.s iken tabiki icerige cok ses almiyor ama sanki normalden biraz daha sesli gibi. Bujiler dandik onlardan filan olaiblir mi bilmiyorum ama degistiricem kaliteli buji ile bakalim.

Gercekten herkesin mi oyle bilmiyorum ama kaputu acip bir video yapin sonra vidyoyu izleyin direk bildigin dizel :) Tabi video cerkerken direk motora yakin cektigimizden sesler biraz fazlalasıyor. Ama ne bilim kaputu kaldirinca dizele cok yakin bir ses cikiyor bende. Ya da dizel arac kullanmadigimdan asil onlarin kaputunu kaldirinca nasil ses geliyor kestiremiyorum :)

Tabi su var bizim kaput acik motor sesi dizelin kaputu kapali halinden cok cok daha az da :) Yine de bazen o dizeldeki tırıltıyı duyuyorum kulaklarimi tirmaliyor :) Merak edene video da koyarim.

Çevrimdışı dirgin

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #77 : 01 Eylül 2014, 18:49:33 »
koyalım videoları izleyelim.

würth enjektör temizleyici yorumu olan var mı?
kararsızım bekliyorum sipariş için.

Çevrimdışı edincol

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Polo 6N2 - AKK - Comfortline
« Yanıtla #78 : 01 Eylül 2014, 22:50:28 »
koyalım videoları izleyelim.

würth enjektör temizleyici yorumu olan var mı?
kararsızım bekliyorum sipariş için.

Ürünü kullandım memnum kaldım ama bu ürünü almanı tavsiye etmem. Bunun yerine yakıta temizleyicilik özlliği kazandıran ve yakıtın temas ettiği tüm yüzeyleri temizleyen benzinli sistem katkısından kullanmanı tavsiye ederim. Yeni çıkan bir ürün, ben de bundan sonra onu kullanacağım. Würth online satışta yüksek fiyat çekiyor, o yüzden ya başka online satış kanalından ya da Würth aktif mağazalarından ürünü daha ucuza temin edebilirsiniz.
Akıl yaşta değil baştadır.

Çevrimdışı dirgin

• Profili Görüntüle

Çevrimdışı edincol

• Profili Görüntüle

Çevrimdışı edincol

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #81 : 02 Eylül 2014, 00:39:54 »
Sizin gönderdiğiniz ürün de etkili gözüküyor, şimdi onu da inceledim. Bence Würth ile iletişime geçerek kurum temizleme için ürün tavsiyesi isteyin o şekilde hem ürün hem de uygulama konusunda yardımcı oluyorlar.

Çevrimdışı azap5555

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: 1.2 tsi referance ibiza 2015
« Yanıtla #82 : 02 Eylül 2014, 10:31:04 »
bende de motor sesi vardı, dedim sıkıntı mı var? inceden bir tıkırtı gibi seri bir metal sesi, internetten videoları seyrettim benzer sesler için, bu ses enjektör çalışma sesi, motor üst kapağına çalışırken kulağınızı dayayın, benimkinde nazar değmesin fısır fısır, tıkırtı büyük ihtimal enjektör selenoid sesi sorun yok yani, siz de böyle deneyin umarım motor üst kapağında yada motorda inceden dizel motor sesi benzeri enjektör sesi hariç ses yoktur.

Çevrimdışı by_tata

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #83 : 02 Eylül 2014, 10:54:57 »
Oyle biseye benziyor evt. koyucam video zaman bulunca.