arkadaşlar bu golf ve polo larda olan kronık arızalardan tekleme stop etme proplemi bende de var malesef
aracım resimde göründüğü gibi 96 golf ama burada paylaşdığım resimler sayesinde motorun polo motoru olduğunu öğrendim bu arızaya sebep olacak bir çok faktör var bomin dısbiratör krank boğaz kelemeği vs vs ama bahassetikleri bir role var bu rolenin 167 nolu role oduğunu düşünüyorum tabiki tam analamıyla bilmemekle beraber bu rolenin bnezin pompasını çalştırmakdan başkabir görevi varmı birde bu role arabayı çalıştırınca kısa bir sürede ısınıyor yani öyle böyle değil iyi ısınıyor ben bu role değiştirecemde tam olarak bu rolemi onu anlamaya çalışıyorum
Volkswagen Türkiye - VW forumumuzda bu konu hakkında birkaç yerde var ama roleyi tam olarak yazmamışlar bir başka bir yerde 30 nolu role değiştirdim sorun bitti diye yazmış arkadaşın teki bu role ye kadar baya birşey değiştirmiş bunu değiştirince düzelmiş ama 30 nolu bir role göremedim ben şimdikden yardımcı ola bilecek ve olamıyacak arkadaşların hepisine teşekkürler