şu boyaya değişene ne çok takılıyorsunuz yav, hele ki 10 yaşını doldurmuş arabalarda
@ikbal 24 biraz fazla oldu be kardeşim 2001 model için
benim gözümde lpgli temiz bir golf comfort ya da pacific olması şartıyla; sonundaki modelin rakamından gider,yerim boyasını değişenini; 2001 ise 21, 2002 ise 22, 2003 ise 23 gibi
benim için psikolojik sınır bu rakamlar
ha otomatik olur sunroof olur, yukarı eder rakamından 1 lira daha çıkar cepten, ama bundan yukarısını golf4 e vermem.
ilan verecek beyfendi, sayın aaa, aracınızın ciddi bir kazası yoksa değişen parçanız üzerinden sakın ola prim yaptırmayın.bugüne bugün Allah muhafaza biri gelip çamurluğunuza sadece tıklatsa o 2 parmaklık göçük için servis çamurluğu değiştirir.noldu, 2 parmak boya atınca aracın değeri sabitti de, değişince pul mu oldu?ki ben aracın boyanmasından daha çok değişmesi taraftarıyım.metal bu, ısıyı yiyince mukavemetini kaybediyor,dayanıklılığını yitiriyor.2 sene önce olsaydı, size bir araç gösteriridim, sıfır boya hata ama altını vurmuş, araç pert.Başka bir değişensiz, kaportası düzgün bir araç (arkadaşımın aracı) dönüş yaparken ön lastiği 30-40 km ile falan kaldırıma vuruyor, aracın şase eğildi.Bunlar mı temiz araç?Söylemesem kim bilebilir?
Konuyu uzattım biraz, çünkü envayi çeşit adam tanıdım.Ben çok üzülürüm araçtan anlamayıp da cingöz birinin aracın değerini tükaka ederek düşürüp alıp gitmesine.Sizin de iletilerinizden anladım, biri gelip size bunları yapmasın diye yazıyorum.Şunu da unutmayın, çamurluk değişmiş ama büyük bir darbe alsaydı, kaput da değişirdi lakin sizin kaputunuzda boya bile yok.Muhtemelen sizin aracın sahibi haklıydı, biri geldi tıklattı, sigortadan değiştirdiler.Sol ön çamurluk en çok değişen parçadır, birinin önüne kırdığınızda ilk darbe alan yer olduğu için, genelde kazalar böyle olur zaten.
Son bir örnek vererek yazımı noktalamak istiyorum, benim audi marka aracım bagaj kapağı ve tavan hariç bel altı boyalı idi, ne bir gram macun, ne de darbeye dair bir iz vardı.Audi gibi bir araca çizikle binilmiyor, aracın sahibi de fabrikatör, boyatmış geçmiş.Benim için problemmiydi, bilakis temiz temiz bindim, yıkattıkça karşısına geçip sigaramı içtim.Ama satarken öyle adamlar karşılaştım ki çoğu galericidir, o arabaya 20 teklif eden bile oldu.Anlamasam alıp gidecek arabayı, nitekim aşağı yukarı istediğim fiyata da sattım.Alana hayırlı uğurlu olmuştur umarım.Ve pazarlık ederken bel altı boyalı diye fiyat kırmak için lafa giren hiç bir adamla pazarlık etmedim, bastım gittim.Kesinlikle taviz vermeyin eğer ki aracınızın yürüyenine mekaniğine güveniyorsanız.Ama benim gözümde 21den fazla etmez 2001 golf,25e tertemiz golf 5 dururken.Tavsiyem 21750 falan yazın 21,20.5,20 gibi satın.