Gönderen Konu: Sarkan ve eskiyen kumaş iç döşemeye deri döşeme yaptırma  (Okunma sayısı 9094 defa)

Çevrimdışı scarden

• Profili Görüntüle
Arkadaşlar hepimizin sıkıntısını çektiği kapı pazlotlarının sarkan kumaş bölmesini 3 ay önce hakiki deri döşeme yaptırdım bu işin profesyonelce yapılması gerçekten çok önemli ve çektiğim resimleri sizlerle paylaşıyorum  :)

Çevrimdışı barthez

• Profili Görüntüle
güzel olmuş nerede ve ne kadara yaptırdığını yazarsan sevinirim. :)
golf 4 1,8 Highline

Çevrimdışı scarden

• Profili Görüntüle
güzel olmuş nerede ve ne kadara yaptırdığını yazarsan sevinirim. :)
benim huyumdur bişey almadan ve yaptırmadan önce çok araştrıma yaparım bu konudada baya bi araştırdım Beşiktaş maçkada ARTCAR die intten  biyer buldum arayıp görüştüm yapılan işlerin resimlerini mail attılar randevu sistemiyle çalışıyorlar yaklaşık 1 ay sonraya randevu verdiler kolçağıda deri yaptılar 450 tl verdim ama bu fiyat bana özeldi sıkı bi pazarlık sonucu oldu  ;D normalde pek pazlot kaplama işine girmiyolar zaman harcamamak için ama adamlar işinin ehli

Çevrimdışı scarden

• Profili Görüntüle
gayet hoş olmuş  :tamamdir
teşekkur ederim  :)

Çevrimdışı Sesizlik

• Profili Görüntüle
Olay budur.Bayılıyorum arabasına söyle özen gösterenlere.
Yaşayan bir efsane olan mk4 kasaya bu tarz işlemler yeniden can vermek bence. :sevgi:

Mk4 kasa varken inanılmaz planlarım vardı.Malesef şanzımanda çıkan problem nedeniyle isteme istemeye satmak zorunda kaldım.
Bellki ilerde emekli olursam ki çok var.Zamanda bol olucak tabi mutlaka baştan aşağı bitane toplucam.İnşallah olur.

Bu arada çok güzel olmuş güle güle kullanın.

Çevrimdışı scarden

• Profili Görüntüle
Olay budur.Bayılıyorum arabasına söyle özen gösterenlere.
Yaşayan bir efsane olan mk4 kasaya bu tarz işlemler yeniden can vermek bence. :sevgi:

Mk4 kasa varken inanılmaz planlarım vardı.Malesef şanzımanda çıkan problem nedeniyle isteme istemeye satmak zorunda kaldım.
Bellki ilerde emekli olursam ki çok var.Zamanda bol olucak tabi mutlaka baştan aşağı bitane toplucam.İnşallah olur.

Bu arada çok güzel olmuş güle güle kullanın.
teşekkür ederim ben biraz fazla titiz bi insan olduğumdan en ufak ayrıntısıyla ilgileniyorum aracın :) insanlarda görmeden karar vermek biraz zor olduğu içinde resimlerle yardımcı olmaya çalışıyrum sonuçta mk 4 dün kronik sorunlarından birisi pazlotlardaki kumaş sarkması

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
bence de çok hoş olmuş. bende de bora var . bende yaptırdım kapı içlerini ama bizimkinin içi bej olduğu için siyah yaptıramadım yine aynı kumaştan yaptılar sarkmalar ve kirler gitti bnmkide siyah olsa bende böyle yaptırırdım gerçekten çok hoş olmuş güle güle kullanın keyfli kazasız sürüşler..
This is the best one until we make a better one.......

Çevrimdışı SameTrb

• Profili Görüntüle
guzel olmusta keske dosemeyı sokturmusken arka camlarıda otomatık yaptırsaymıssın :)

Çevrimdışı scarden

• Profili Görüntüle
bence de çok hoş olmuş. bende de bora var . bende yaptırdım kapı içlerini ama bizimkinin içi bej olduğu için siyah yaptıramadım yine aynı kumaştan yaptılar sarkmalar ve kirler gitti bnmkide siyah olsa bende böyle yaptırırdım gerçekten çok hoş olmuş güle güle kullanın keyfli kazasız sürüşler..
teşekkürler :)

Çevrimdışı scarden

• Profili Görüntüle
guzel olmusta keske dosemeyı sokturmusken arka camlarıda otomatık yaptırsaymıssın :)
valla çok isterdim ama benim araç tek kapı ;D

Çevrimdışı serhaty

• Profili Görüntüle
benim huyumdur bişey almadan ve yaptırmadan önce çok araştrıma yaparım bu konudada baya bi araştırdım Beşiktaş maçkada ARTCAR die intten  biyer buldum arayıp görüştüm yapılan işlerin resimlerini mail attılar randevu sistemiyle çalışıyorlar yaklaşık 1 ay sonraya randevu verdiler kolçağıda deri yaptılar 450 tl verdim ama bu fiyat bana özeldi sıkı bi pazarlık sonucu oldu  ;D normalde pek pazlot kaplama işine girmiyolar zaman harcamamak için ama adamlar işinin ehli
Ben de çok araştırmıştım, yer seçimin doğru, güzel olmuş.

Çevrimdışı PROshield

• Profili Görüntüle
Gayet başarılı olmus güle güle kullan kardeşim

Çevrimdışı scarden

• Profili Görüntüle
Tesekurler arkadaslar ayni skntidan muzdarip olanlar icin bnim yaptrdigim firmayi tavsiye ederim tabi sizde iyice arastrma yapin netice olarak bir defa yapiliyor geri donusumu olmuyor