Herkese merhaba,aranıza yeni katıldım,uzun süredir ilk aracımı almayı düşünüyordum.Bütçem çok yüksek olmadığı için
Volkswagen e bakmamıştım hiç,geçen çarşamba bir fırsat geldi önüme,komşumuz 99 model GOLF comfortline aracını satılığa çıkartmıştı.Şimdi araçtan bahsedim biraz;
Aracı 2008 yılında ford servisinde usta olan bir akrabaları sivastan göndermiş,burda kızı kullanıyordu,araç geldiğinde 185 bin km deymiş,yani 2008 den bu yana 2000 km yol yapmış.almamdaki en büyük etken tanıdık bir usta tarafından gönderilmesi oldu açıkçası.Tramer sorgusunda 2006 yılında 4500 tl lik hasarı çıktı.Aracı galeriye vermişlerdi satış için üzerinde 19 bin TL lik ilan vardı.Bu hafta Nissan dan sıfır araç almak için takasa götürdüler onlarda takasta 17 bin verdi.
99 model,1.6 comfortline,otomatik vites,sunroof,renk siyah,motor
187 binde,aracı 16.500 TL ye aldım
Bazı eksikleri var,kapı kartonları tamamen değişse iyi olur,sürücü tarafı çökük çünkü,yine sürücü tarafında ki cam butonları değişecek,birde sağ arka çamurlukta 5 cm lik çökük var,ön kol dayamanın üst kapak menteşesi kırık...
İlk aracım olduğu için heycanlıyım biraz;fazla bilgi verdim heralde
idare edin
2 gündür kullanıyorum sürüşte bir promlem yok,vites geçişleri falan takılmıyor.Aracı çabucak sevdim.Aracımı yorumlarsanız sevinirim.Fiyatı uygun mu,açıkçası motor km si beni korkutuyor