bu maçı galasarayın alması demek veya berabere bitmesi avantajı elde etmek demek dünyada son örneği hollanda ve belçikada vardı onlar kaldırdı sistemi sağolsun bizimkiler dirilttiler yine. lig biraz karısık durumda düşmeler netleştikten sonra diğer takımlar nisan ayı ortasından itibaren tatile çıkacaklar.
ankaragücünü falan bilemem de,fenerin düşmenisinin netleşmesi kalmadı nizou, sanıktık, davalı duruma geçtik, en az 45 milyon euroluk tazminat almayı planlıyor fener ki, bence zararımız kaç 45 milyon euro eder.ligin anasını bellediler, derbilerin bile tadı kalmadı, hep fb plaka alırdım, almaz oldum.dream team olacak takımı "başka sebeplerden" ne hale getirdiler.En çok cemil turanın adı geçti, ipe gider dedikleri adam dışarda başkan hala içerde.işin içinde değişik işler var.1 maç oynatamadığımız emenike chelsea yolunda.geçen seneki kadroya yapılan ve yapılacak olan eklemeler olsaydı, bunların hiç biri olmasaydı şuanda bu konu açılmazdı,fener kaç handikapla kazanırdı bunu konuşuyor olduk.Dosyalarda adı geçen ama hala takımın başında olan başkanlar, ya da bu olaydan tam önce istifa edenler sütten çıkmış ak kaşık oldular.haksızlıklar bir bir ortaya çıkarken teknik direktöre gelin kabul edelim puanınızı silelim dediler.uefadan elenmiş takımı bir de şampiyonlar ligine yolladılar.sorunca biz yapmadık uefa yaptı dediler, uefaya sorsan TFF yaptı.
sonuç olarak benim derbiden zerre umudum kalmadı, senede 6 puanı cepte görmeyi adet edinmiş bir taraftar olarak.Çünkü belli ki birileri ibreyi terse çevirmeye çalışıyor, borç batağında yüzen cincon, yalvar yakara 5 senedir getiremediği fatih terimi getirip bir de flaş transferler yapıyor.adamlar stad beğenmiyor, olimpiyat yapılıyor, bir daha beğenmiyor TT arena yapılıyor.Biz eski bir okulu yıkıp yerine tesis yapıp karşılığında "kendimiz devlet değil" 10 okul dikmek istiyoruz dünya yerinden oynuyor.Santos yerine ziegler, lugano yerine kesimal, niang yerine sow direnmek istiyorsa bu düzene direnir, 3 puanı alır, taraftarını bir nebze olsun mutlu eder, ama o "mutlu" taraftar ben olmayacağım kesin.