Gönderen Konu: Merkezi Kilit Çalışmıyor  (Okunma sayısı 4152 defa)

Çevrimdışı umut35

• Profili Görüntüle
Merkezi Kilit Çalışmıyor
« : 13 Mart 2012, 13:26:14 »
Arkadaşlar,

2001 model Golf Comfortline aracım var.Yaklaşık bir haftadır arabayı kullanamadığımdan aküsü boşalmış,takviye yapıp çalıştırdım.Şarj etmesi için Oto elektrikçiye götürdüm.Marş motoru ses yapıyordu marş motorunu temizleyeyim dedi iyi dedim akşama doğru hazır olur gelip aracı alabilirsin dedi.Dün akşam aracı almak için gittim.Merkezi kilit çalışmıyor.Açma tuşuna bastığımda bağaj açılıyor fakat kapılar açılmıyor.Oto elektrikçiyle kapıştık aracı aldım lanet okuyarak çıktım.Sizce ne olmuş olabilir yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

Çevrimdışı jackhal

• gri olmasın da...
    • Profili Görüntüle
Ynt: Merkezi Kilit Çalışmıyor
« Yanıtla #1 : 13 Mart 2012, 15:28:12 »
bi haltlar yemiş olma ihtimalı yüksek.. başka bir elektrikçiye gösterin bence ve başında bekleyin..

Çevrimdışı iko

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 13 Mart 2012, 16:44:40 »
abi o da bişeymi ben gti götürdüm adama merk kilit çalışmıyor diye tamam 2 saat sonra gel al dedi işim vardı benimde bıraktım döndüğümde araba çalışınca camlar kapanıyor kontağı kapatıp anahtarı çıkartınca camlar açılıp silecekler çalışıyordu.  ;D ;D ;D
adam bir de demezmi baştan elektrik tesisatı diye öldüresim geldi.. gittim hemen güzel bir vosvoscuya sigortalarla oynadı araçta sıkıntı yok sigortaların ordan bi boklar karıştırmış hıyar dedi  ;D ;D ;D ;D bence güzel bir elektrikçiye git nerdesin sen??

Çevrimdışı kerim_dikmen

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 13 Mart 2012, 16:51:58 »
arkadaşım yapman gereken aracı bilgisayara bağlatıp formatlatacaksın hepsi bu
birde aracın kutup başını sökersen akün biterse böyle sorunla karşılaşırsın ayrıca yol bilgisayarında sıcaklık değerlerinde de bir değişme oldumu eğer öyleyse kesin format ikinci seçenek ise arkadaşın dediği gibi sigortalara bak olmadı iyi bir ustaya başka çare yok
kerim_dikmen

Çevrimdışı umut35

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 14 Mart 2012, 09:49:12 »
abi o da bişeymi ben gti götürdüm adama merk kilit çalışmıyor diye tamam 2 saat sonra gel al dedi işim vardı benimde bıraktım döndüğümde araba çalışınca camlar kapanıyor kontağı kapatıp anahtarı çıkartınca camlar açılıp silecekler çalışıyordu.  ;D ;D ;D
adam bir de demezmi baştan elektrik tesisatı diye öldüresim geldi.. gittim hemen güzel bir vosvoscuya sigortalarla oynadı araçta sıkıntı yok sigortaların ordan bi boklar karıştırmış hıyar dedi  ;D ;D ;D ;D bence güzel bir elektrikçiye git nerdesin sen??
[/quote

İnşallah sigortalar'la ilgili bir şeydir.İşten izin alamadığım için başka bi yere götüremedim.Cumartesi götüreceğim.İzmir'de oturuyorum.Yetkili servise götürmeyi düşünüyorum.