Gönderen Konu: MK4 Gösterge paneli yardım ?  (Okunma sayısı 3262 defa)

Çevrimdışı PROshield

• Profili Görüntüle
MK4 Gösterge paneli yardım ?
« : 13 Mart 2012, 15:14:28 »
Arkadaslar benm gösterge panelimde ki ledler tam olarak parlak degil (Led parlakllık sol panelden en yuksek sevıyede) ve devir bölümünde 5000RPM'e denk gelen led dün akşam itibariyle ilk açılışta yaklasık 10sanıye gıbı yanıyor sonra bı yanıp bı sonmeye baslayıp tekrar sönuyor.Sizce neyden kaynaklanır acaba içine girmiş herhangi bir toz mu yoksa ledler mı degısmelı? Ledleri nerden bulabılırım ? Bu arada birisine sordum 150 tl istedi ledleri degiştirmeye çok uçuk buldum fiyatı bunu yardımlarınız neticesinde kendım yapaılecegıme ınanıyorum. Teşşekür ederim

Çevrimdışı ugur_seyhan

• Profili Görüntüle
Ynt: MK4 Gösterge paneli yardım ?
« Yanıtla #1 : 16 Mart 2012, 09:09:54 »
değiştirebilirsiniz ledleri ama çok hızlı ısıtan yani 60-80w  bir lehim makinasına smd yapıştırıcıya ve smd ledlere ihtiyacınız olacak onları temin edebilirseniz yapabilirsiniz sökmesi kolaydır.

Çevrimdışı PROshield

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 21 Mart 2012, 13:44:36 »
değiştirebilirsiniz ledleri ama çok hızlı ısıtan yani 60-80w  bir lehim makinasına smd yapıştırıcıya ve smd ledlere ihtiyacınız olacak onları temin edebilirseniz yapabilirsiniz sökmesi kolaydır.

İlgin için tşkr ederim arkadasım bu konuyla hiç bir görsel var mı acaba ön panel korkulu rüyam yanlış bir şey yaparım die :))

Çevrimdışı ugur_seyhan

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 21 Mart 2012, 17:52:21 »
aydınlatma seviye ayarı yapılan  ayar yerinden de olabilir belki onu denemelik bulabilirmisiniz biyerlerden yada gösterge panelinin soketini bi söküp takın  belki düzelebilir.

Çevrimdışı PROshield

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 22 Mart 2012, 00:46:47 »
o da aklıma gelmedi degil kardes o nereden sokuyo acaba denemelık ıcın ondanda bulabılırım

Çevrimdışı ugur_seyhan

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 24 Mart 2012, 09:33:05 »
hiç sökmedim onu ama üstten ve alttan tırnakları olabilir maket bıçağını bi yerleri kesmeden yanından bi gönder çıkar belki yada far anahtarını sök oradan arkadan bastır

Çevrimdışı PROshield

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 24 Mart 2012, 09:51:20 »
hiç sökmedim onu ama üstten ve alttan tırnakları olabilir maket bıçağını bi yerleri kesmeden yanından bi gönder çıkar belki yada far anahtarını sök oradan arkadan bastır
Anladım tmm kardeşim deniycem arac kaportada bi cıksında komple cızırtı sesler için izolasyon yapıcam o sırada onuda cıkrtırım aradan :t