Anket

Hangi Takımın Taraftarısınız ?

Fenerbahçe
21 (38.2%)
Beşiktaş
10 (18.2%)
Galatasaray
20 (36.4%)
Trabzonspor
2 (3.6%)
Diğer
2 (3.6%)

Toplam Oy Verenler: 55

Gönderen Konu: Volkswagencilerin Futbol Takımı Tercihi ?  (Okunma sayısı 13946 defa)

Çevrimdışı rsb

• Profili Görüntüle
Ynt: Volkswagencilerin Futbol Takımı Tercihi ?
« Yanıtla #42 : 16 Mart 2012, 11:18:46 »
FENERBAHÇE karşıtı herkes 6s diye oy kullanıyor abi bu seçimde şike var  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

fenerbahçede her maça 14 kişi çıkıyo ne yapalım şimdi :)

Çevrimdışı uAlper

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #43 : 16 Mart 2012, 11:50:06 »
uA :)
o değilde maçı biyerlerde hep beraber izlesek nasıl olur ?? hangi taraftar daha çokmuş orda öğreniriz :D :D
İnsanlar alemde hayal ettikleri müddetçe yaşar...
                                                    YAHYA KEMAL

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Mk4
« Yanıtla #44 : 16 Mart 2012, 12:28:15 »
FENERBAHÇE karşıtı herkes 6s diye oy kullanıyor abi bu seçimde şike var  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Kutsal ittifak diyoruz kendilerine :)
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #45 : 16 Mart 2012, 12:28:27 »
o değilde maçı biyerlerde hep beraber izlesek nasıl olur ?? hangi taraftar daha çokmuş orda öğreniriz :D :D

Kavga çıkar gerek yok  :D :D :D
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

Çevrimdışı forza26

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #46 : 16 Mart 2012, 12:39:26 »
Ne alaka? 1453 yılından önce kurulan klüpmü var sanki:))

Hasan bey Eskişehirspor Eskişehirde bir kültürdür sıradan bir takım sevdası degildir Eskişehirliler İstanbul takımlarına bizans derler şehrinin takımını tutmayanlarada bizanslı derler :) zaten dikkat ederseniz istanbul takımlarından birisi şampiyon oldugunda diğer bütün illerde kutlama yapılabilir yapılmıştır ama eskişehirde bu durum söz konusu değildir eskişehirli arkadaşlarda bana katılacaklardır :) alaka burdan geliyor yani :)

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #47 : 16 Mart 2012, 13:00:25 »
Hasan bey Eskişehirspor Eskişehirde bir kültürdür sıradan bir takım sevdası degildir Eskişehirliler İstanbul takımlarına bizans derler şehrinin takımını tutmayanlarada bizanslı derler :) zaten dikkat ederseniz istanbul takımlarından birisi şampiyon oldugunda diğer bütün illerde kutlama yapılabilir yapılmıştır ama eskişehirde bu durum söz konusu değildir eskişehirli arkadaşlarda bana katılacaklardır :) alaka burdan geliyor yani :)

arkayı dörtlüyelim beyler es es geliyor  :)
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Çevrimdışı forza26

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #48 : 16 Mart 2012, 13:06:48 »

Görülebilecegi gibi şehrinin takımını tutan 3 şehir var Eskişehir Trabzon Sivas :)
« Son Düzenleme: 16 Mart 2012, 13:10:14 Gönderen: forza26 »

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #49 : 16 Mart 2012, 14:09:53 »

Hiçbir sevda sıradan değildir. Arzular şelale.
 "Bizanslı" konusunda ki açıklamaların konusunda beni aydınlattığın için teşekkür ederim. Daha önce böyle bir ananeden haberim yoktu.. İyi oldu..
Banamı denk geldi bilmiyorum ama FENERBAHÇELi Hemde KOyu Derecede FENERBAHÇELİ tanıdığım 3 tane arkadaşım var.. bunların hepsi Eskişehirli yani senin deyiminle bizanslı..

Benim tespitim; Eskişehir ve Sivas illerimizin FENERBAHÇEye olan düşkünlükleri yönünde ki bu iyi bir durum sıkıntı yok. :)))

Çevrimdışı forza26

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #50 : 16 Mart 2012, 14:18:24 »
Hiçbir sevda sıradan değildir. Arzular şelale.
 "Bizanslı" konusunda ki açıklamaların konusunda beni aydınlattığın için teşekkür ederim. Daha önce böyle bir ananeden haberim yoktu.. İyi oldu..
Banamı denk geldi bilmiyorum ama FENERBAHÇELi Hemde KOyu Derecede FENERBAHÇELİ tanıdığım 3 tane arkadaşım var.. bunların hepsi Eskişehirli yani senin deyiminle bizanslı..

Benim tespitim; Eskişehir ve Sivas illerimizin FENERBAHÇEye olan düşkünlükleri yönünde ki bu iyi bir durum sıkıntı yok. :)))

Tabikide herkes istedigi takıma gönül vermekte serbest kimse kimseyi neden Fenerbahçelisin veya neden EsEslisin diye yargılayamaz benim bahsettigim de zaten Eskişehirde olan genel bir durumdur :) iyi günler dilerim :)

Ama üzülerek söylüyorumki yarın akşam galatasaray yenicek sizi :P
(aman ha kızmayın maksat gırgır :) )

Çevrimdışı iko

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #51 : 16 Mart 2012, 14:42:02 »
Kutsal ittifak diyoruz kendilerine :)

bu maçta da 'şike' olmasın :D :D :D :D :D

Çevrimdışı ogretmen_ankara

• 2001 Golf Comfortline Red
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #52 : 16 Mart 2012, 14:52:26 »
bu maçta da 'şike' olmasın :D :D :D :D :D

şike yemez artık

Çevrimdışı iko

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #53 : 16 Mart 2012, 15:55:05 »
Valla Aziz başkan nasıl bir şike yaptıysa kendi hariç herkes çıktı zannediyorum parayı sağ cebinden sol cebine koydu çünkü şike olması için karşısında bir başkan,yönetici vb bi varlık olması lazım ruhlar aleminden çağırmamışsa birşeyler..  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #54 : 16 Mart 2012, 16:50:43 »
Tabikide herkes istedigi takıma gönül vermekte serbest kimse kimseyi neden Fenerbahçelisin veya neden EsEslisin diye yargılayamaz benim bahsettigim de zaten Eskişehirde olan genel bir durumdur :) iyi günler dilerim :)

Ama üzülerek söylüyorumki yarın akşam galatasaray yenicek sizi :P
(aman ha kızmayın maksat gırgır :) )

Niye kızalım canım.. Maç bu +Top yuvarlak..

Çevrimdışı arda_86xxx

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #55 : 16 Mart 2012, 16:57:05 »
+1