Boşverin boşuna yazmayın.. Forum bile yasaklar çerçevesinde..
aynen. ben de teşekkür ederim.konudan konulara atlıyoruz sürekli ama bunu yazmadan duramayacağım. toplum olarak okumayı pek sevmiyoruz. bir çok başlıkta karşımıza çıkıyor. ilk mesajda şöyle bir sorunum var diye yazıyor bir arkadaşımız sorununu. 6 sayfa cevap geliyor. istisnasız her sayfasında şurasına bakın diye öneri geliyor. e adam bakmış. sorunun orasında olmadığı ortaya çıkmış. sorunun kaynağı farklı yerde. hayır oraya bakın.okumuyoruz abicim. Hakan arkadaşım kızma. sözüm sana değil. toplum olarak milli hastalıklarımızdan bir tanesi bu sadece.
benzinli arabalara ispirto katın forever şahlanıyo hemde maliyet düşüyo
1.4 Polom var 2005 Allah Belasını versin yakıtına yetişemiyom .. 50 tl ye kımıldamayacak neredeyse gerçi araçların çokda suçu yok ama ne yaparsın kimseye birşey diyemediğimiz bir toplumda yaşadığımız için araçlardan alıyoruz hıncımızı ne kadar alternatif varsa değerlendirilir benzin yok aq. bitti .. Arabayı yatırıyorum valla herkez biraz GERÇEKTE duyarlı olsa en azından biraz birşeyler olabileceğine inanıyorum ama nerde yok öle bir topluluk..
ailecek yorumunu okuduk cengo valla alemsin:)) ama benzin dahada zamlanacak gün gelecek 50 TL koyucan depoya ibre oynamayacak..