Gönderen Konu: 35mm 40mm 50mm yay ölçülerinin golflerde resimli örneklerini yükleyelim  (Okunma sayısı 44060 defa)

Çevrimdışı gültekin77

• Hayat sürprizlerle dolu...
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2003 BORA TDİ 130 HP OTM.
Önceki aracımın KW 40 mm amortisör+yay'lı hali;

Karakter alışverişte ortaya çıkar.

Çevrimdışı PROshield

• Profili Görüntüle
Önceki aracımın KW 40 mm amortisör+yay'lı hali;

Gayet hos duruyor kardeşim allah kaza bela vermesin.Jant ve lastık ebatların nedir ayrıca amortisör+yay kombinasyonunu kit olarak mı aldın ?  Bizleride aydınlatırsan sevinirim

Çevrimdışı PROshield

• Profili Görüntüle
ayni sknti bendede var profesyonel fotojenik fotolar koyucam ama benimde bi kac kaparto isim var bidaki ayin 15 de o isleride halledicem sonra cok bomba resimler olacak hatta bi baslik acar ikimiz resmederiz   ;D ;D ;D

İnş benım suan kaporta işlerim bitti Sonax komple temizlige giricem bu hafta içi gün aldım =)

Çevrimdışı gültekin77

• Profili Görüntüle
Bu önceki aracımdı,
Lastik 225 45 17, KW 40x40 mm spor amortisör ve yay kit olarak takmıştım.

Çevrimdışı scarden

• Profili Görüntüle
Bu önceki aracımdı,
Lastik 225 45 17, KW 40x40 mm spor amortisör ve yay kit olarak takmıştım.

jantlar benimkinden  :Dsen bu jantları sattınmı

Çevrimdışı gültekin77

• Profili Görüntüle
jantlar benimkinden  :Dsen bu jantları sattınmı

Evet jantları ve KW kit'i siteden bir arkadaşa sattım.
Çok hoşuma giden bir jant modeliydi.

Çevrimdışı scarden

• Profili Görüntüle
Kaca sattin sattigin kisi hakkin
Evet jantları ve KW kit'i siteden bir arkadaşa sattım.
Çok hoşuma giden bir jant modeliydi.
kaca sattin sattigin kisi hakkinda biraz bilgi verebilirmisin yoksa senin jantlarimi aldim ben :D

Çevrimdışı gültekin77

• Profili Görüntüle
Kaca sattin sattigin kisi hakkinkaca sattin sattigin kisi hakkinda biraz bilgi verebilirmisin yoksa senin jantlarimi aldim ben :D

Ben aynı BBS'ten iki takım sattım; 1.sini sitede İzmir'den bir arkadaş aldı bildiğim kadarıyla hala kullanıyor.
2.takımıi İstanbul'dan bir arkadaş aldı seat ibiza'ya takacaktı,o ne yaptı bilmiyorum.

Çevrimdışı PROshield

• Profili Görüntüle
Kaca sattin sattigin kisi hakkinkaca sattin sattigin kisi hakkinda biraz bilgi verebilirmisin yoksa senin jantlarimi aldim ben :D

Aynen bende meraklandım şimdi kit ve jant fiyatları nerelerde seyrediyor kardeşim?

Çevrimdışı scarden

• Profili Görüntüle
Ben aynı BBS'ten iki takım sattım; 1.sini sitede İzmir'den bir arkadaş aldı bildiğim kadarıyla hala kullanıyor.
2.takımıi İstanbul'dan bir arkadaş aldı seat ibiza'ya takacaktı,o ne yaptı bilmiyorum.
istanbuldakine kaca sattin 0 miydi hacim

Çevrimdışı freegane

• Profili Görüntüle
sanırım bi çok arkadaşım avantaj ve dezavantajlarını merak ediyor önce avantajlarından bahsedeyim tabi bunlar benim kendi görüşlerim bence görsellik açısından çok güzel oldu tam istediğim ölçüde ve yere olan mesafede çok iyi daha fazla kesinlikle düşürmeyi düşünmem 40mm ve 50mm le kıyaslarsak daha az zararlı diyebilirim öncelikle orj amartisörlere takıldığı için orj yaya yakın bi oran olduğu için amartisörleri daha geç bitirecektir buda dezavantajın avantajı olabilir taktırdıktan sonra biraz test sürüşü yaptım ve virajlarda süper bi sürüş keyfi aldım eskisine nazaran viraja girdimmi girmedimmi pek anlayamadım ;Dbunuda bi avantaj sayabiliriz ve kasislerde yada tümseklerde yere sürtme altını vurma gibi bi sıkıntıyla kesinlikle karşılaşmadım gayet normal zaten normaldede dikkatli araba kulanırım  :tamamdir ben memnun kaldım bunu rahatça söyleyebilirim gelelim dezavantajlarına öncelikle tabiki gibi orj amartisörlere zararı olacak ama kesinlikle uzun sürelerde anlaşılacak olan bi zarardır bu sürüş konfor sertleşti eskisine nazaran ama çok ta buyuk bı rahatsızlık vermiyo normalde hisetmeyeceğiniz tümsekleri kucuk cukurlukları hissetmeye başlyosunuz ve çukura ve tumseğe girdiğinizdeki çıkan sesler değişiyo tak tuk şeklini alıyo ;D ;D ;D birde usta şunu söyledi kesinlikle uzun yola gidersen bu şekilde gitme arabanın canına okursun orjinal yaylarını taktırıp çık yoksa sonuç vahim olabilir :saygılar bunun dışında gayet güzel bence fazlasıyla değer ben hiç bir dez avantajını  sorun olarak görmüyorum sorularınızada elimden geldiğince öğrendiğimce cvp verebilirim

Eren hayırlı olsun,yeni gördüm resimleri,güzel olmuş. Resimler çekildikten sonra yarım santim,bir santim daha düşmüştür muhtemelen. Ustanın söylediğine gelince eğer bozuk zeminli bir uzun yola gitmiyorsan hiçbir sıkıntı olmaz,o biraz abartmış gibi :) Her yola gittiğimizde amortisörcüye gidişte ayrı dönüşte ayrı yay sök-tak parası vermeye kalkarsak o yok bize iki defa gitmiş gibi olur :) Sen sadece dikkatli kullan hiçbir sorun yaşamazsın,emin ol şehirler arası yollar şehir içi yollardan daha düzgün ve daha konforlu   :tamamdir

Çevrimdışı scarden

• Profili Görüntüle
Aynen hacim sen ne dersen o  :) saolasin senin emegin var ama yaydada janttada bi kac islem kaldi onlarda yapilsin fotojenik resimler paylasicam senden aldigim r32 spoileri bagajimda duruyo daha bu arada aldirdigin jantlari gultekin satmis sanirim buda ayri bomba olcak bi aciklasinda gultekin ;D ;D

Çevrimdışı gültekin77

• Profili Görüntüle
Aynen bende meraklandım şimdi kit ve jant fiyatları nerelerde seyrediyor kardeşim?

istanbuldakine kaca sattin 0 miydi hacim

Jantlar sıfır değildi ama sıfır gibiydi,bin tl ye vermiştim.

Kit fiyatları kurdan dolayı çok yükseldi, 1-1.5 yıl önce 1200 tl  gibi birşeydi.

Çevrimdışı scarden

• Profili Görüntüle
Sattigin arkadasin ismi caglarsa o jantlar suan bende bnm arabadaki jantlar 0 dan farki yok hatasiz cizik bile yok ;)