Gönderen Konu: 35mm 40mm 50mm yay ölçülerinin golflerde resimli örneklerini yükleyelim  (Okunma sayısı 44084 defa)

Çevrimdışı ØSîRîS

• Profili Görüntüle
50 tl verdim ben söküp takmasına.

Çevrimdışı scarden

• Profili Görüntüle
en azından bi rakam olsun aklımdada kazıklanmayalım bu arada far karartmayı kaça yaptırdın bende düşünüyorum

Çevrimdışı umut_mk4

• Profili Görüntüle
arkadaslar bu spor yay-amortisorun arabaya herhangi bir zararı varmı?
2015 1.4 125ps highline

Çevrimdışı ØSîRîS

• Profili Görüntüle
en azından bi rakam olsun aklımdada kazıklanmayalım bu arada far karartmayı kaça yaptırdın bende düşünüyorum

onada 100 tl vermiştim.. far karattı arka stoplara folyo ile kapladı ön amblemiin içini kırmızı yapmıştı.

Çevrimdışı ØSîRîS

• Profili Görüntüle
arkadaslar bu spor yay-amortisorun arabaya herhangi bir zararı varmı?

konfordan ödün veriyorsun biraz umut..araba sertleşiyor..

Çevrimdışı umut_mk4

• Profili Görüntüle

konfordan ödün veriyorsun biraz umut..araba sertleşiyor..
konfor kaybını bılıyorumda bu iç aksamda ses gelmesine alt takımın daha erken bitmesi gibi etkenleri varmı
2015 1.4 125ps highline

Çevrimdışı scarden

• Profili Görüntüle
onada 100 tl vermiştim.. far karattı arka stoplara folyo ile kapladı ön amblemiin içini kırmızı yapmıştı.
tanıdık fiyatı falanmıydı baya iyi fiyata yaptırmışsın

Çevrimdışı scarden

• Profili Görüntüle
http://imageshack.us/photo/my-images/51/07062010099.jpg/

35mm
vayy bu resim cok iyi olmuş işte benim araçta kırmızı yeterli bu çok teşekkürler arkadaşım :sevgi:

Çevrimdışı cgty.ank

• Profili Görüntüle
rica ederim yardımcı olabilysem ne mutlu bana :)

Çevrimdışı emrah_akkas

• Profili Görüntüle
Benım içinde onemlı olan arka zaten on bıraz basık sankı farklı bı uygulama yapmıs benden oncekı sahıbı herşey orjınal duruyor ama yınede alcak on tarafı arkadan resmi varsa onuda koyarmısın ben 5 cm bassam on tarafı bayagı yerde olur buda kullanmda sıkıntı yaratır dıye dusunuyorum

Çevrimdışı cgty.ank

• Profili Görüntüle
Benım içinde onemlı olan arka zaten on bıraz basık sankı farklı bı uygulama yapmıs benden oncekı sahıbı herşey orjınal duruyor ama yınede alcak on tarafı arkadan resmi varsa onuda koyarmısın ben 5 cm bassam on tarafı bayagı yerde olur buda kullanmda sıkıntı yaratır dıye dusunuyorum

http://imageshack.us/photo/my-images/43/img0591jg.jpg/  buyrun hocam

Çevrimdışı emrah_akkas

• Profili Görüntüle
Teşekkür ederim. kötu durmuyor tabi herhangı bır işlem yapıldımı yaylara

Çevrimdışı scarden

• Profili Görüntüle
valla tam aradigim ornegi buldum demekki ben yaylari taktitinca senin aractaki seviyenin aynisi olacak kararsizligima son noktayi koymus oldum simdi geriye direk yaylari taktirmak kaldi yay konusundada gani arkadasimiza yine cok tesekkur ediyrum dogru ve tam tespit te bulundugu :tamamdir icin sayesinde vogtland yay aldim  ^-^