Gönderen Konu: 35mm 40mm 50mm yay ölçülerinin golflerde resimli örneklerini yükleyelim  (Okunma sayısı 44074 defa)

Çevrimdışı cgty.ank

• Profili Görüntüle
hayırlı olsun umarım istediğiniz görüntüyü elde edersiniz :)

Çevrimdışı cgty.ank

• Profili Görüntüle
Teşekkür ederim. kötu durmuyor tabi herhangı bır işlem yapıldımı yaylara
         herhangibi bi işlem olmadı yaylarda

Çevrimdışı metalteo

• ilker
    • Profili Görüntüle
aracı 40 cm e düşürmenin maliyeti ne kadar?

VOGTLAND ürün satışında  35mm kadar alçatan yaylar orjinal Amortisör ile uyum sağlar diyor doğrumudur? yoksa ayrıca amortisör almak lazım mı?

Çevrimdışı vp703

• Profili Görüntüle
aracı 40 cm e düşürmenin maliyeti ne kadar?

VOGTLAND ürün satışında  35mm kadar alçatan yaylar orjinal Amortisör ile uyum sağlar diyor doğrumudur? yoksa ayrıca amortisör almak lazım mı?

yerinde bi soru +1
http://www.vwtr.net/forum/otomobilim/07-vp-703-t29100.0.html

Dünya kadar malın olacağına fındık kadar Turbon olsun

Çevrimdışı scarden

• Profili Görüntüle
360 tl sifiri 35mm ben ikinci el cok temiz buldum 200 tl aldim banada vogtlandi forumda ki gani arkadasimiz tavsiye etti sahibinden ilanida o buldu arastirma yaptim kaliteli alman mali bi urun orj amartisorlerde sıknti yapmiyor 40 mm de ses yapabiliyor hafif cukurlarda ama 50 mm de buyuk skinti oldugunu ve zamanla zarara yol actigini ogrendim orj amartisorlerde en ideali 35mm digerlerin amartisor +yay kiti gerekli bende freegane( gani )arkadasimizdan ogrendim her konuda oldugu gibi saolsun bundada yardimini esirgemedi
« Son Düzenleme: 17 Mart 2012, 00:46:23 Gönderen: scarden »

Çevrimdışı metalteo

• ilker
    • Profili Görüntüle
360 tl sifiri 35mm ben ikinci el cok temiz buldum 200 tl aldim banada vogtlandi forumda ki gani arkadasimiz tavsiye etti sahibinden ilanida o buldu arastirma yaptim kaliteli alman mali bi urun orj amartisorlerde sıknti yapmiyor 40 mm de ses yapabiliyor hafif cukurlarda ama 50 mm de buyuk skinti oldugunu ve zamanla zarara yol actigini ogrendim orj amartisorlerde en ideali 35mm digerlerin amartisor +yay kiti gerekli bende freegane( gani )arkadasimizdan ogrendim her konuda oldugu gibi saolsun bundada yardimini esirgemedi

:tamamdir

bilgiler için teşekkürler..

Çevrimdışı scarden

• Profili Görüntüle
:tamamdir

bilgiler için teşekkürler..Rica ederim amacimiz bilgilenmek zaten :melek:

Çevrimdışı metalteo

• ilker
    • Profili Görüntüle
birde 35 ile 40 arasın da çok fark varmı oaraya buraya süreterim diye çekiniyorum 35 mm takmakdan :)

Çevrimdışı scarden

• Profili Görüntüle
Bu arada pertesi yaylari taktiriyorum montaj+rot balans 120 tl ye  dost tavsiyesi bi ustada yaptircam bende resimleri detayli ceker koyarim daha iyi bilgilenir herkez

Çevrimdışı scarden

• Profili Görüntüle
birde 35 ile 40 arasın da çok fark varmı oaraya buraya süreterim diye çekiniyorum 35 mm takmakdan :)
35 mm de orj halinde 3'5 cm dusecek 40mmde ise 4 cm dusecek camurlukla lastik arasindaki mesafe ona gore canlandir gozunde orj amartisorlerde 40 mm ses yapicak ve braz zarar verebilirim ama amrtsorlerine

Çevrimdışı scarden

• Profili Görüntüle
Aslinda bu islerin ustasi gani arkadasimiz (freegane) o cok daha saglikli bilgi verebilir

Çevrimdışı metalteo

• ilker
    • Profili Görüntüle
35 mm de orj halinde 3'5 cm dusecek 40mmde ise 4 cm dusecek camurlukla lastik arasindaki mesafe ona gore canlandir gozunde orj amartisorlerde 40 mm ses yapicak ve braz zarar verebilirim ama amrtsorlerine

amma cahilim yaaa  :D :D :D

ters orantı kurmuşum ben  ::)