Gönderen Konu: 35mm 40mm 50mm yay ölçülerinin golflerde resimli örneklerini yükleyelim  (Okunma sayısı 44059 defa)

Çevrimdışı scarden

• Profili Görüntüle
hayırlı olsun...sırada amortisör var demedi deme :)) :tamamdir
bi sure boyle deniycem olmadi basa gelen cekilir ;D

Çevrimdışı metalteo

• ilker
    • Profili Görüntüle
teşekkürler alan dar ve aceleyle çekildiği için tam yandan alamadım ama hafta sonu aracın tamamen fotojenik fotograflarını yükleyeceğim inş

tekrar hayırlı olsun.

ben sene de 1 kere 350 km gidiş 350km geliş 700km uzun yol yapıorum bu yayla gitsem zararı olur mu?

Çevrimdışı scarden

• Profili Görüntüle
on numara olmuş hayırlı olsun yere yakın görüntüsüyle aracına tekrar aşık olmuşsundur inanıyorum dezavantajları gözönüne almazsan ;) :D :D :D :D
hacim sen ne diyosun ya  :D mest oldum bi ara kendimi tutamayip ustayi sapur supur opecektim :D :D :D arabayi gercekten cok degistryo  ;D bi kac sey daha kaldi 2 ay icinde ins onlarda olursa sanirim arabada yatarim

Çevrimdışı scarden

• Profili Görüntüle
Üzerinde orjinalleri var. kaçlık oluyor?
hocam o o sekilde hesaplanmiyo mesala 35 mm 3'5 cm yapiyor yani 35 mm lik yay demek orjinal yaydan 3'5 cm daha kisa demek oluo teker ile camurluk arasindaki mesafeyi 3'5 cm daha daraltyo 4 mm 4cm 5mm 5 cm die acikligi daraltiyo ben ole die biliyorum

Çevrimdışı scarden

• Profili Görüntüle
tekrar hayırlı olsun.

ben sene de 1 kere 350 km gidiş 350km geliş 700km uzun yol yapıorum bu yayla gitsem zararı olur mu?
uzun yolda hiz yapicagin icin yaylarin islevselligi fazlalasicak kucuk cukurlar bozuk yollar mutlaka olucak devamli haraket halinda en az 10 saat gidicegin icin amartisorlere zararida fazlalasicak ustada bunu soyledi bana sonucta gidicegin yerin yollarini bilmiyorum ama arazi tarzindaysa buyuk zarar ama orj lerini taktirir geldigindede tekrar degistirtirsin tabi bu islemleri yaptrirken balansa degilde rota tekrar tekrar girmen gerekecektir

Çevrimdışı metalteo

• ilker
    • Profili Görüntüle
gideceğim yol 3 saatlik yol  hep otoban dönüşde aynı  :D

Çevrimdışı scarden

• Profili Görüntüle
gideceğim yol 3 saatlik yol  hep otoban dönüşde aynı  :D
pardon toplam 700 ben yanlis okumusum :D yani yollarda siknti yoksa sorun olmaz sanirim ama tamda kesin konusmuyrum dedigim gibi sadece usta ne dediyse uyarilarini dikkate aldim  ;D

Çevrimdışı scarden

• Profili Görüntüle
Bence fazla dusunme haci bas gitsin gozune gelmicek emin ol ;D

Çevrimdışı scarden

• Profili Görüntüle
Hee bu arada arabayi bastiktan sonra tamponun kosesine "" okumadim sürünüyorum"" yazdirmayida unutma ;D ;D ;D ;D ;D ;D :D

Çevrimdışı metalteo

• ilker
    • Profili Görüntüle
Hee bu arada arabayi bastiktan sonra tamponun kosesine "" okumadim sürünüyorum"" yazdirmayida unutma ;D ;D ;D ;D ;D ;D :D

:D :D :D :D :D 

hele jant ile yayı halledim yazdıracağım 1 aya kadar bende yapmış olacağım bir sorun çıkmassa eğer  ;)

Çevrimdışı scarden

• Profili Görüntüle
Valla jant olayi sknti ins bulursun :-\

Çevrimdışı metalteo

• ilker
    • Profili Görüntüle
Valla jant olayi sknti ins bulursun :-\

17'' BBS RS white alacağım. Buldum da biraz para konusun da sıkıntıya düşmemek için aceleye getirmiyorum.

Çevrimdışı scarden

• Profili Görüntüle
Resimini yukle bakalim

Çevrimdışı metalteo

• ilker
    • Profili Görüntüle

jantlar aynısı bunun
bunun gibi bişey olacak çıtaları felan boyatıp öyle jant ve yay takacağım  ;)
« Son Düzenleme: 19 Mart 2012, 23:51:08 Gönderen: metalteo »