Önceki aracımın KW 40 mm amortisör+yay'lı hali;
ayni sknti bendede var profesyonel fotojenik fotolar koyucam ama benimde bi kac kaparto isim var bidaki ayin 15 de o isleride halledicem sonra cok bomba resimler olacak hatta bi baslik acar ikimiz resmederiz
Bu önceki aracımdı,Lastik 225 45 17, KW 40x40 mm spor amortisör ve yay kit olarak takmıştım.
jantlar benimkinden :Dsen bu jantları sattınmı
Evet jantları ve KW kit'i siteden bir arkadaşa sattım.Çok hoşuma giden bir jant modeliydi.
Kaca sattin sattigin kisi hakkinkaca sattin sattigin kisi hakkinda biraz bilgi verebilirmisin yoksa senin jantlarimi aldim ben
Ben aynı BBS'ten iki takım sattım; 1.sini sitede İzmir'den bir arkadaş aldı bildiğim kadarıyla hala kullanıyor.2.takımıi İstanbul'dan bir arkadaş aldı seat ibiza'ya takacaktı,o ne yaptı bilmiyorum.
sanırım bi çok arkadaşım avantaj ve dezavantajlarını merak ediyor önce avantajlarından bahsedeyim tabi bunlar benim kendi görüşlerim bence görsellik açısından çok güzel oldu tam istediğim ölçüde ve yere olan mesafede çok iyi daha fazla kesinlikle düşürmeyi düşünmem 40mm ve 50mm le kıyaslarsak daha az zararlı diyebilirim öncelikle orj amartisörlere takıldığı için orj yaya yakın bi oran olduğu için amartisörleri daha geç bitirecektir buda dezavantajın avantajı olabilir taktırdıktan sonra biraz test sürüşü yaptım ve virajlarda süper bi sürüş keyfi aldım eskisine nazaran viraja girdimmi girmedimmi pek anlayamadım ;Dbunuda bi avantaj sayabiliriz ve kasislerde yada tümseklerde yere sürtme altını vurma gibi bi sıkıntıyla kesinlikle karşılaşmadım gayet normal zaten normaldede dikkatli araba kulanırım ben memnun kaldım bunu rahatça söyleyebilirim gelelim dezavantajlarına öncelikle tabiki gibi orj amartisörlere zararı olacak ama kesinlikle uzun sürelerde anlaşılacak olan bi zarardır bu sürüş konfor sertleşti eskisine nazaran ama çok ta buyuk bı rahatsızlık vermiyo normalde hisetmeyeceğiniz tümsekleri kucuk cukurlukları hissetmeye başlyosunuz ve çukura ve tumseğe girdiğinizdeki çıkan sesler değişiyo tak tuk şeklini alıyo birde usta şunu söyledi kesinlikle uzun yola gidersen bu şekilde gitme arabanın canına okursun orjinal yaylarını taktırıp çık yoksa sonuç vahim olabilir :saygılar bunun dışında gayet güzel bence fazlasıyla değer ben hiç bir dez avantajını sorun olarak görmüyorum sorularınızada elimden geldiğince öğrendiğimce cvp verebilirim
Aynen bende meraklandım şimdi kit ve jant fiyatları nerelerde seyrediyor kardeşim?
istanbuldakine kaca sattin 0 miydi hacim