Gönderen Konu: günlük sayaç sıfırlama yardım  (Okunma sayısı 23662 defa)

Çevrimdışı köni

• Profili Görüntüle
günlük sayaç sıfırlama yardım
« : 16 Mart 2012, 23:17:17 »
SELAM ARKADAŞLAR..be gökhan osmaniyede den .arabamda sayaç sifrlamıyor...1 hafta önceye kadar bişey yoktu...neden olabilir ..cözümü olan arkadaslardan  yardım bekliyorum

Çevrimdışı mussel

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: A4 B7 2.0 TFSİ AVANT QUATTRO
Ynt: günlük sayaç sıfırlama yardım
« Yanıtla #1 : 17 Mart 2012, 11:29:29 »
Km göstergesinde iki adet düğme vardır,soldaki saat ayarı için sağa ve sola hareket ederek ayarlanır.Sağdaki km sıfırlama içindir.Bi kaç sn basılı tuttuğunuzda sırlanması gerekir.Sıfırlama yapmıyorsa göstergenin sökülüp düğmenin ayaklarını kontrol etmeniz lazım.Muhtemelen ayaklarında kırılma olmuş olabilir.
03.06.2005

Çevrimdışı köni

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 17 Mart 2012, 18:18:09 »
kardeş gösterge nasıl sökülür.. bunu ben yapabirimiyim..bi sitede resim li anlatımı vardı.. 
 peki INSP SEVİCE yazızı yazıyor kontak cevirince o yazıdan sifrılamıyor olabilirmi sayaç????

Çevrimdışı alplion

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 17 Mart 2012, 21:28:07 »
arkadaş bende km sıfırlamıyor diye göstergeyi söktüm toplam da 350 tl ye mal oldu ben pişman oldum tavsiye etmem

http://hizliresimyukle.com/showpic-211709/27112011397.jpg
« Son Düzenleme: 18 Mart 2012, 00:08:27 Gönderen: alplion »
Yüzde Israr Etme Doksan da Olur, İnsan Dediğinde Noksan da Olur, Sakın Büyüklenme Elde Neler Var, Bir Ben Varım Deme, Yoksan da Olur...

Çevrimdışı köni

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 18 Mart 2012, 23:25:21 »
bi ustaya sordum bilgisayara bağlar sorunu çözerim dedi..ne kadar haklı bilmiyorum kısacası

Çevrimdışı PROshield

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 25 Mart 2012, 13:25:47 »
bi ustaya sordum bilgisayara bağlar sorunu çözerim dedi..ne kadar haklı bilmiyorum kısacası

Sadece service ınsp yazısını kaybedecegıne inanıyorum dieri panel içinden plastik aksamla ilgilidir.Bendede aynı sorun var göstergeyi açtıgımda hepsını kontrol etcem yapamazsamda kutup baslarını sok tak sıfırlasın :)

Çevrimdışı köni

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 26 Mart 2012, 01:02:31 »
saol kardeş

Çevrimdışı PROshield

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 27 Mart 2012, 00:03:43 »
saol kardeş

Ne demek kardeşim yardımcı olabıldıysem ne mutlu  ;)

Çevrimdışı cerrahli34

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 29 Mart 2012, 20:47:08 »
benimde başıma geldi kardeş sorunu baya sonra çözdüm sorun basitmiş aküdeki kutup başı gevşemiş ve arada elektirik az gelince sıfırlıyormuş onuda tesadüfen farkettik sende de aynı sorun olabilir

Çevrimdışı köni

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 29 Mart 2012, 21:25:26 »
abi o zaman kutup başlarını söküp taksam düzelir diyosunu o zaman...başka bişeyleri bozmaz dimi aküye söküp çıkarmak

Çevrimdışı ismailtunca81

• 1903 B.J.K
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 30 Mart 2012, 22:44:00 »
km göstergesinin sıfırlanamaması sağ taraftaki siyah  ince çubuğunun gösterge panelinin içinde ki  ayağının bastığı tuşun deforme olmasından kaynaklanıyor bunun için göğüs sökülsede çok bir  randıman alamazsınız  bu yüzden km sıfırlamak yerine diğer km yi bir yere not alıp gerekli ölçümleri  yapabilir siniz

göğüsün sökülmesi kolay iş değil   bilmeyen biri  zarar verir bunun için ustaya  götürmekte  zenginlikten ileri  gelir diye düşünüyorum

iyi  formlar
TÜRKİYEMİZ  TEK BİR ÜLKEDİR BÖLÜNEMEZ PARÇALANAMAZ

Çevrimdışı cerrahli34

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 01 Nisan 2012, 03:07:29 »
aküyü sökme sadece kutup başı gevşek mi değil mi elinle bak anlarsın ben öyle yaptım elimle sağa sola çevirmeye çalıştım ve bir tarafın gevşek olduğunu ve rahatlıkla sağa sola döndüğünü fakettim sonra sıkıladık ve sorun bitti şuanda sende de aynı sorun olabilir

Çevrimdışı PROshield

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 01 Nisan 2012, 17:46:33 »
benimde başıma geldi kardeş sorunu baya sonra çözdüm sorun basitmiş aküdeki kutup başı gevşemiş ve arada elektirik az gelince sıfırlıyormuş onuda tesadüfen farkettik sende de aynı sorun olabilir

Kardeşim sureklı sıfırlama olayı degil sorun düğmenin sıfırlamaması .. :tamamdir oda kutup başıyla alakası olmaz  :tamamdir