tesekkur ederim gti alicaktim bir ara istedigim temiz gti icin parayi denklestirdim adam baskasina satti.sonra bi sure almiyim dedim simdi canim yine istiyo karda kalkti arac lazim.dogru diyosunuz barthez
bu bahsettim araci denemedim ama galeride dun bir arac denedim oda golf 4 1.9 tdi 131 bg chip yapilmamis manuel vites
koltuk isitmasi yok motor isitma ic isitma yok(ic isitma dedigim aracin saatini kuruyosunuz arac istediniz saatte sicak oluyor hem motor hem ici).
aracda sol on camurlukta az boya atmis bir 10 15 cm genisliginde tam lastik ustu ve pas adam curuk degil diyor ama.
sol marspiyerdede cok ufak paslanma var.
araci calistirdim cok hafif gaza dokununca sol arkadan bir hirlama sesi geliyor gazi o ayarda tuttugunuzda surekli hirliyo araba ve her kalkista onun disinda cok guzel gidiyor hakkaten 131 bg guzelmis. bu arac da var ama sorun ne bilmiyorum bunda bu hirlama sesi ne olabilir burada tamir isleri asiri pahali fikri olan varmi ?
obur ilk bahsettim aracada bakicam.aslinda bi ford focus 2005 2006 1.6 tdi alabiliyorum bu verecegim paralara ama gonlum hep golf diyo. ilk arabam olucak