Volkswagen Halk arabası olarak anılıyor ama Turk halkına gore değil abi,bunun farkındayız hepimiz,Orjinal gelen araçlardanda bi çok parçanın DOğuş Otomotiv tarafında sökülüp daha sonrada istek üzerine satıldığının dedikodusunu duydum bu da kulağa hoşgelmiyor, Örnek olarak Volkswagen Poloların hepsinde motor kaput izalasyon parçası mevcutmuş fakat sadece sportline olan araçlarda bunlar varken,diğer 6n lerinki sökülüp üzerinden ayrıca servislerde sıfır diye satılıyomuş(dedikodu ama gercek olma ihtimalide var.)
Ayni sekilde bende bir cok dedikodu duydum ve bazilari dedikodu degil gercek.
mesela Caddy modelinin binek versiyonunu (life degil yanlis anlasilmasin zaten life su anda turkiyeye gelmiyor) Turkiyeye kapali kasa getirip Bursa da bir isletmeye camlarini actirip-arka koltuklarini koydurup sattiklarini biliyorum.
ayni sekilde bir bayinin 2000 km de kaza yapmis bir caddy i yaptirip km sayacini sifirlatip sifir km olarak sattigini da biliyorum.daha sonra elinden vw satis ve yetkili servisi alinacakti ama musterisine sifir km arac verip uzerine de aksesuar koydurup davaci olmaktan vazgecince bahsedilen showoom un da kapanmasi iptal oldu...(bayinin ismini vermiyorum bilerek.Mahkemeyle ugrasmak istemiyorum)
Buna benzer bir cok sey soyleyebilir anlatabilir ispatlayabilirim ama icinizden bir kisi cikip sen ne bicim vw seversin hem vw ye laf ediyorsun hem de vw ye binip bu araclari sevdiginiz oyluyorsun demesinden korkarim...
yanlis anlasilmasin benim sitemim vw araclarina degil tamamen satisini gerceklestiren bayilere ve dispritoru dogus otomotiv e dir...
ayrica kendilerine hergun bir konu hakkinda mail atmama ragmen mail cevabi olarak sadece:
"Bahsetmis oldugunuz konu ile ilgili en yakin bayimize gidebilir ve bilgi alabilirsiniz" deyip bayi listesini mail adresime gondermelerine de gicik oluyorum...
Ne yapalim katlaniyoruz artik caresiz...